19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Παναθηναϊκός πιο καλός κέρδισε την ΑΕΚ 3-1 σε φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα

O Παναθηναϊκός πιο καλός κέρδισε την ΑΕΚ 3-1 σε φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα

By on 14 Ιουλίου, 2024 0 484 Views

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με 3-1 από τον Παναθηναϊκό σε ένα δυνατό τεστ, στο οποίο ο Φεράντο εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα. Την ερχόμενη Τετάρτη η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στην “Αρένα”.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, ήλεγξαν το ρυθμό και άνοιξαν το σκορ με εντυπωσιακό σουτ του Μπακασέτα στο 9ο λεπτό. Οι κιτρινοπράσινοι με την πάροδο του χρόνου ανέβηκαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 21′ για να ισοφαρίσουν. Ο Καμπρέρα έκανε το σουτ, ο Σάντσες έβαλε το κεφάλι στην πορεία της μπάλας και υποχρέωσε τον Λοντίγκιν σε μεγάλη επέμβαση.

Τη στιγμή που ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι ξεκίνησε να κουράζει, ο Τζούριτσιτς σημάδεψε το δοκάρι με μακρινό φαλτσαριστό σουτ στο 38′.

Πανομοιότυπη ήταν η εικόνα στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 50′ διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Μπακασέτας και πάλι με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τούμπα για το 2-0.

Οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές με αποτέλεσμα να υπάρξει περίοδος προσαρμογής για τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο σημειώθηκαν δυο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Ο Μλαντένοβιτς με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1 για την ΑΕΚ στο 85′ και ένα λεπτό μετά ο Βαγιαννίδης έγραψε το τελικό 3-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (64′ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (64′ Μαξίμοβιτς), Γεντβάι (75′ Κάτρης), Κώτσιρας (64′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα (64′ Ζέκα), Μπακασέτας (75′ Πέρεθ), Μαντσίνι (64′ Λημνιός), Τζούριτσιτς (75′ Αϊτόρ), Γερεμέγεφ.
Στον πάγκο: Ντραγκόβσκι, Λίλο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Πέρεθ, Λημνιός, Αϊτόρ, Φικάι, Μαξίμοβιτς, Κάτρης, Νταμπίζας.

ΑΕΚ: Αλομέροβιτς (46′ Τούμπας), Γκαρσία (46′ Εκπολό), Σάντσες (78′ Δημητρίου), Μιλίτσεβιτς, Ενρίκες, Λέδες (78′ Ναούμ), Ντίμερς, Φαράζ (67′ Σάντος), Γκιούρτσο (56′ Γκάμα), Καμπρέρα (56′ Σουάρεθ), Σολ.
Στον πάγκο: Γκάμα, Σουάρεθ, Σάντος, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ, Ανδρέου, Τούμπας, Πετούσης, Βασιλείου, Παρασκευάς.