7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε ρυθμούς Ευρώπης οι 4 εκπρόσωποι της Κύπρου. Μαθαίνουν αντιπάλους την Πέμπτη.Συνεχιζει και η Πάφος FC ότι και αν γίνει στον επαναληπτικό.(το πρόγραμμα)

Σε ρυθμούς Ευρώπης οι 4 εκπρόσωποι της Κύπρου. Μαθαίνουν αντιπάλους την Πέμπτη.Συνεχιζει και η Πάφος FC ότι και αν γίνει στον επαναληπτικό.(το πρόγραμμα)

By on 15 Ιουλίου, 2024 0 579 Views

Σε ρυθμούς Ευρώπης οι 4 ομάδες μας και εκτός από την Πάφο που ήδη άρχισε την προσπάθεια της,οι άλλες τρεις αναμένουν τον πρώτο αντίπαλο τους ενόψει των υποχρεώσεων τους την άλλη βδομάδα.Η Πάφος FC ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα που θα έχει ο αγώνας της, την Πέμπτη, θα συνεχίσει στην Ευρώπη.
Μπορεί λοιπόν η μοναδική μας εκπρόσωπος  (αυτή την εβδομάδα) να είναι η Πάφος FC που παίζει τον επαναληπτικό με την Έλφσμποργκ (Πέμπτη 18/7, 20:00), αλλά  τόσο η ίδια όσο και οι άλλες τρεις Κυπριακές ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια) θα μάθουν αντιπάλους για τον επόμενο γύρο.

ΠΑΦΟΣ 
FC
Αν αποκλειστεί από την Έλφσμποργκ που είναι και το πιθανότερο σενάριο θα παίξει στον β’ προκριματικό του Conference League με την ομάδα που θα προκριθεί από το Ζαλγκίρις Βίλνιους-Βάσας. Στο πρώτο παιχνίδι οι Λιθουανοί νίκησαν 2-1 εκτός έδρας και έχουν τώρα το παιχνίδι στην έδρα τους την Πέμπτη στις 21:00.
Αν η ομάδας του Καρσέδο κάνει την μεγάλη ανατροπή, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ζίρα-Σέριφ. Οι Αζέροι νίκησαν 1-0 στην Μολδαβία στο πρώτο παιχνίδι και την Πέμπτη στις 19:00 έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους.

ΑΠΟΕΛ
Οι πρωταθλητές περιμένουν να μάθουν αντίπαλο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και θα τον μάθουν μέσω Μολδαβίας. Εκεί την Πέμπτη στις 20:00 θα γίνει ο επαναληπτικός του 0-0 ανάμεσα στην Πέτροκουμπ και την Ορντάμπασι.

ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ξέρει με ποιον θα παίξει στον β’ προκριματικό του Conference League εκτός και… αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Η Πάκσι από την Ουγγαρία έχασε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της 4-0 από την Κορβινούλ και δύσκολα θα το γυρίσει στον επαναληπτικό της Ρουμανίας την Πέμπτη στις 21:00. Από την στιγμή που αντίπαλος ων δευτεραθλητών Κύπρου θα είναι η ηττημένη του ζευγαριού, τότε η ΑΕΚ ετοιμάζει βαλίτσες για Ουγγαρία.

ΟΜΟΝΟΙΑ
Η Ομόνοια θα μάθει τον αντίπαλο της στον β’ προκριματικό του Conference League από το παιχνίδι της Πέμπτης στην Αλβανία. Εκεί η ομάδα των Τιράνων θα υποδεχθεί την Τορπέντο Κουτσαίσι στον επαναληπτικό του 1-1 στην Γεωργία. Η ρεβάνς της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 21:00.