7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αποθέωση του Μοράτα και της μικρής Μαρίας που δίνει μάχη ζωής!(βίντεο)

Αποθέωση του Μοράτα και της μικρής Μαρίας που δίνει μάχη ζωής!(βίντεο)

By on 16 Ιουλίου, 2024 0 771 Views

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση στη φιέστα της «Φούρια Ρόχα» για την κατάκτηση του Euro 2024, προκαλώντας συγκίνηση.

Ο Άλβαρο Μοράτα απέδειξε ότι είναι αρχηγός και εκτός γηπέδου, αφού ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και captain της Ισπανίας, ανέβασε στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στην πλατεία Θιμπέλες την 10χρονη, Μαρία Καμάνιο που δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο και της έδωσε να σηκώσει την κούπα του Euro.

Όπως ήταν φυσικό τόσο η μικρή φίλη της Ισπανίας, όσο και ο Μοράτα αποθεώθηκαν από χιλιάδες Ισπανούς που είχαν κατακλείσει την πλατεία Θιμπέλες, με τους οπαδούς της Ισπανίας να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της μικρής Μαρίας, σε ένα σκηνικό που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

H 10χρονη Μαρία, δίνει την δική της μάχη ενάντια στο σάρκωμα Ewing και είχε όνειρο να συναντήσει τον Άλβαρο Μοράτα και τους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας, με την επιθυμία της φυσικά να εκπληρώνεται την ημέρα που η «Φούρια Ρόχα» γιόρτασε την κατάκτηση του τέταρτου Euro της ιστορίας της.

https://x.com/RTVE_Com/status/1812954640184713331