16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΣΕΔΟ:Ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή και να πάρουμε τη νίκη

ΚΑΡΣΕΔΟ:Ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή και να πάρουμε τη νίκη

By on 17 Ιουλίου, 2024 0 342 Views

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Έλφσμποργκ πραγματοποίησε η Πάφος FC

Δείτε όλα όσα είπε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

ΚΑΡΣΕΔΟ:

«Να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για την εξαιρετική φιλοξενία, αλλά και τους οπαδούς μας για την στήριξη, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα».

«Σίγουρα το σκορ δεν μας αφήνει πολλές ελπίδες, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, για εμάς είναι ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στην σεζόν και να πάρουμε τη νίκη, αλλά και να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση».

«Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, η αντίδραση τους μετά το τέλος του πρώτο αγώνα, ήταν συγκινητική. Το πόσο πολύ πιστεύουν στην ομάδα και το ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι στον αυριανό αγώνα, μας  έδωσαν την ώθηση να πιστέψουμε και εμείς. Αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο που έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Κβίντα: «Δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα, υπάρχει ένα θέμα το οποίο χειρίζεται η επιτροπή. Μετά τον αγώνα θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το τη έχει συμβεί με τον ποδοσφαιριστή».

«Δεν έφταιγε το γήπεδο στο προηγούμενο ματς αλλά εμείς που δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τώρα θα έχουν αυτοί κάποιες πρωτόγνωρες συνθήκες αλλά δεν παίζει μόνη της ποδόσφαιρο η θερμοκρασία. Και πάλι εάν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ:

«Στον πρώτο αγώνα ξύπνημα με ίωση και είχα 39 πυρετό. Για τον αυριανό αγώνα είμαι απόλυτα έτοιμος και μπορώ να αγωνιστώ».

Για τις καιρικές συνθήκες εάν θα είναι πλεονέκτημα: «Σίγουρα έχει διάφορες αλλά η ζέστη δεν είναι ο μόνος λόγος διαφοράς. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε όπως πρέπει για να νικήσουμε».