16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θα κάνει το θαύμα;Η Πάφος FC με πίστη για το καλύτερο

By on 18 Ιουλίου, 2024 0 257 Views

Η Πάφος FC αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη (18/7) στις 19:00 (Cablenet)την Έλφσμποργκ στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τον επαναληπτικό αγώνα του 3-0 στην Σουηδία στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού του Europa League.
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο και οι ποδοσφαιριστές του ψάχνουν την μεγάλη ανατροπή και όπως δήλωσε αυτό θα επιδιώξουν από την αρχή. Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές θα προβεί ο Ισπανός τεχνικός αφού Κβίντα και Μελούσο θα μείνουν εκτός για τους γνωστούς λόγους (πειθαρχικό παράπτωμα ο Τσέχος-Δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Αργεντινός). Την θέση τους αναμένεται να πάρουν ο Ναμ που θα οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας και ο Πηλέας που θα αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας. Ακόμα, τη θέση του Μπρούνο, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο Τζάτζα που πέρασε ως αλλαγή στο πρώτο ματς και είχε θετική εμφάνιση.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, το πρώτο είναι να παραμείνει σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Ισπανός τεχνικός και το δεύτερο να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2. Εάν δεν αλλάξει κάτι τότε θα έχουμε τον Βαλακάρι ως «10άρι», ενώ εάν επιχειρήσει να αγωνιστεί με δύο φορ τότε τον Ζάιρο θα πλαισιώσει ο Μάριος Ηλία.
Ιδού η πιθανή 11άδα της Πάφος FC:
Ίβουσιτς, Κορέια, Ναμ, Γκολντάρ, Πηλέας, Πελάτζιο, Ντράγκομιρ, Τζάτζα, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (Μ. Ηλία), Ζάιρο.