6 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία της ΑΕΚ

By on 19 Ιουλίου, 2024 0 809 Views

Η ΑΕΚ παρουσίασε το νέο μεγάλο χορηγό της, CopyBet, με τον Τζόζεφ Φράγκο, μέλος του Δ.Σ να τονίζει πως είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που επιτεύχθηκε ποτέ στην ιστορία της ομάδας.
Φωτορεπορτάζ, κι όλα όσα ειπώθηκαν:
ΤΖΟΖΕΦ ΦΡΑΓΚΟΣ«Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του σωματείου μας. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την CopyBet για την εμπιστοσύνη τους. Η σημερινή μέρα είναι ακόμα μία απόδειξη για το πόσο έχει μεγαλώσει η ΑΕΚ». 
Για το ποσό: «Η ΑΕΚ μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Οι συμφωνίες που γίνονται σήμερα είναι διαφορετικές με αυτές που έγιναν πριν από πέντε χρόνια». 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (CopyBet)«Είναι μεγάλη τιμή που ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με την ΑΕΚ μια ιστορική ομάδα. Η συνεργασία μας είναι μία δέσμευση για τους φιλάθλους της ΑΕΚ και της Λάρνακας. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα και θα κάνουμε το παν για να σας εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε». 
Λίγα λόγια για την εταιρεία: «Είμαστε μία νέα εταιρεία. Δημιουργηθήκαμε το 2018 και ήταν απόφαση της εταιρίας να εγκατασταθούμε στην Κύπρο αλλά να δραστηριοποιείται στην Αγγλία. Από φέτος αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε και στην Κύπρο μας».