7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορούμε να νικήσουμε.Είμαι ενθουσιασμένος για τοι αυριανό παιχνίδι

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορούμε να νικήσουμε.Είμαι ενθουσιασμένος για τοι αυριανό παιχνίδι

By on 22 Ιουλίου, 2024 0 337 Views

Διάσκεψη τύπου παρέθεσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Πετροκούμπ, αύριο Τρίτη (20:00), για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά:
Αρχικό σχόλιο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το αυριανό ματς. Όταν ενδιαφέρθηκε το ΑΠΟΕΛ για εμένα ήμουν χαρούμενος. Το ότι παίζουμε εντός έδρας το πρώτο ματς αυτό με κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένο».
Για την Πετροκούμπ: «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, περιμέναμε πως θα βρούμε απέναντι μας μία καλή ομάδα αλλά τη μελετήσαμε καλά και κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε ότι βάζουν πίεση. Έχουμε μελετήσει και το σύστημα του αντίπαλου κόουτς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορούμε να νικήσουμε. Θα είμαστε σε φάση άμυνας αλλά το σημαντικό για εμένα είναι να ξέρουμε τι κάνουμε εμείς και όχι ο αντίπαλο. Γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα που είναι πιο επικίνδυνη όταν υπάρχουν αποστάσεις».
Για το υλικό: «Είναι πάρα πολύ καλό το υλικό. Είναι μεγάλη ομάδα το ΑΠΟΕΛ και ιστορική. Θα πάμε με ένα επιθετικό τρόπο για να πετύχουμε τη νίκη. Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα νικήσουμε. Θέλω να κάνω την ομάδα να νιώθει πως με όποιον αντίπαλο κι αν παίξουμε θα νικάμε».
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Μαζί με τους οπαδούς μας θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το ένιωσα από πέρσι όταν έπαιξα αντίπαλος και γι’ αυτό τον λόγο πιστεύω πως μαζί τους μπορούμε τα πάντα».
Για την αγωνιστική κατάσταση των Μάγιερ-Ελ Αραμπί και για την κατάσταση των Μπέλετς-Ντβάλι και Κοσταντίνοφ: «Μπήκαν αργά στις προπονήσεις οι δύο πρώτοι γι’ αυτό δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε όλο το ματς. Θα μας βοηθήσουν αλλά όχι σε όλο το ματς. Ο Μπέλετς ήρθε μετά από το Euro άρα δεν έχουμε κανένα θέμα. Ο Λάσα Ντβάλι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, όμως ο Κοσταντίνοφ είναι εντάξει».