7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με πίστη και σοβαρότητα το ΑΠΟΕΛ για το πρώτο μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.Το πλάνο Γκαγιέγο για τη νίκη

Με πίστη και σοβαρότητα το ΑΠΟΕΛ για το πρώτο μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.Το πλάνο Γκαγιέγο για τη νίκη

By on 23 Ιουλίου, 2024 0 260 Views

Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για τον σημερινό (23/7-20:00 Cablenet) αγώνα κόντρα στην Πετροκούμπ και όλοι ελπίζουν ότι η ομάδ αθα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση που θα της διασφαλίσει μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη και οικονομική ανάσα…
Σ’ ένα ΓΣΠ που θα βάλει τα…πορτοκαλιά του και το Ευρωπαϊκό του κουστούμι για το Τσάμπιονς Λιγκ (10-12 χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα είναισ τις κερκίδες), οι πρωταθλητές έχουν το πάνω χέρι και μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.
Ο Νταβίντ Γκαγιέγο, ετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, όμως πρέπει να βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα του φαβορί και να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Το σύνολο του Ισπανού κόουτς δεν θα έχει εύκολο έργο, όμως αν παρουσιαστεί σοβαρό και πιστό στο πλάνο του, τότε οι πιθανότητές του για νικηφόρο αποτέλεσμα αυξάνονται.
Ο 52χρονος τεχνικός καταστρώνει πλάνο χωρίς τον τραυματία Ντβάλι, ενώ όπως ανέφερε και στη διάσκεψη τύπου δεν θα αρχίσουν βασικοί οι Μάγιερ και Ελ Αραμπί. Αντιθέτως, ευχάριστα είναι τα νέα για Μπέλετς και Κοσταντίνοφ, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά.
Έτσι, μία πιθανή 11άδα του Νταβίντ Γκαγιέγο, στην πρεμιέρα του του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να απαρτιστεί από τους: ΜπέλετςΣούσιτςΠέτροβιτςΣιπριάνο,  ΚιντιγιάΚοσταντίνοφΤεχέραΣαρφόΝτογκαλάΜαρκίνιοςΝτράζιτς.