7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αργεντινή – Μαρόκο: Διασυρμός με το καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνεχίζεται το ματς με VAR στο γκολ της ισοφάρισης!

Αργεντινή – Μαρόκο: Διασυρμός με το καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνεχίζεται το ματς με VAR στο γκολ της ισοφάρισης!

By on 24 Ιουλίου, 2024 0 265 Views

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν με το… αριστερό στο ποδόσφαιρο! Σε μια θεότρελη εξέλιξη που έχει μπερδέψει ακόμα και τις επίσημες Ομοσπονδίες των ομάδων, ο αγώνας Αργεντινή – Μαρόκο θα συνεχιστεί ενώ όλοι θεωρούσαν πως είχε λήξει.

Ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ενημέρωση πως το ματς μεταξύ των δυο ομάδων είχε ολοκληρωθεί, αλλά έκτοτε το σκηνικό ανατράπηκε. Μετά την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και με το σκορ στο 2-2 οι δυο ομάδες επέστρεψαν στη φυσούνα και ύστερα από περίπου δυο ώρες διαβουλεύσεων υπάρχει… λευκός καπνός!

Οι αποστολές των δυο ομάδων είχαν την ενημέρωση να περιμένουν στο γήπεδο, καθώς παρά τις πιέσεις της FIFA για ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νίμπερχ, επέμενε πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με εξέταση VAR μάλιστα στο γκολ της Αργεντινής που διαμόρφωσε το 2-2!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TyC Sports» εφόσον το γκολ επικυρωθεί ο αγώνας θα συνεχιστεί για ακόμα τρία λεπτά, ενώ αν ακυρωθεί τότε το ματς θα λήξει κι επίσημα επί τόπου. Σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές έχουν βγει για ζέσταμα χωρίς θεατές στο γήπεδο και το… θέατρο του παραλόγου επιστρέφει για την τελική του ευθεία.