16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΣΕΔΟ:Στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση.Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε

ΚΑΡΣΕΔΟ:Στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση.Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε

By on 24 Ιουλίου, 2024 0 243 Views

Τις σκέψεις του για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League ανέλυσε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο και τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό όλων στην ομάδα εκτός από την πρόκριση.

«Το αγωνιστικό πλάνο αρχίζει με το γεγονός ότι θέλουμε να πάρουν τη νίκη. Σίγουρα, δεν παίζουμε μόνοι μας. Έχουμε απέναντι μας ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο, αλλά ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Η Ζαλγκίρις σίγουρα είναι πιο έτοιμη. Κάναμε μια καλή προετοιμασία και μπορεί να μην φάνηκε στους αγώνες με την Έλφσμποργκ. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και στους δύο αγώνες», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Σε ερώτηση για τη μουρμούρα του κόσμου, είπε: «Σίγουρα είχαμε στο μυαλό μας όταν αρχίζαμε το ταξίδι ότι είχαμε δύο ευκαιρίες. Τώρα έχουμε μία. Στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση. Δεν παίζουμε, μόνοι μας, έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε».

Για το κεφάλαιο ενίσχυσης: «Πρώτα θέλουμε να δούμε τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα. Από τη στιγμή που το παζάρι είναι ανοικτό, κοιτάζουμε την αγορά και αν βρούμε κάτι αξιόλογο, τότε θα κινηθούμε ανάλογα».

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νταβίντ Γκολντάρ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρες οι απαιτήσεις του συλλόγου για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς φέραμε την ομάδα μέχρι εδώ και θέλουμε να κάνουμε το βήμα πιο κάτω. Δεν καταφέραμε στο προηγούμενο παιχνίδι να περάσουμε. Μάθαμε όμως από αυτά τα παιχνίδια και προετοιμαστήκαμε, για να κάνουμε το επόμενο καθοριστικό βήμα».