7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βραδιά Ευρώπης και οι τρεις ομάδες μας στοχεύουν στο πρώτο βήμα πρόκρισης(το πρόγραμμα και από που θα δείτε τους αγώνες)

Βραδιά Ευρώπης και οι τρεις ομάδες μας στοχεύουν στο πρώτο βήμα πρόκρισης(το πρόγραμμα και από που θα δείτε τους αγώνες)

By on 25 Ιουλίου, 2024 0 349 Views

Μετά το ΑΠΟΕΛ, σειρά παίρνουν σήμερα(25/7) στην Ευρώπη οι τρεις κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Conference League. Την αρχή κάνει η Πάφος FC, η οποία αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στη συνέχεια η Ομόνοια παίρνει τη σκυτάλη υποδεχόμενη την Τορπέντο Κουταΐσι, με την ΑΕΚ να ρίχνει την αυλαία κόντρα στην Πάκσι στην Ουγγαρία.

Kαι οι τρεις μας ομάδες έχουν τις δυνατότητες να πάρουν την πρόκριση. Θεωρητικά  και οι τρεις είναι καλύτερες από τους αντιπάλους ωστόσο έχουμε το μειονέκτημα πως οι αντίπαλοι μας έχουν αρκετά επίσημα παιχνίδια. Η Πάφος FC είναι η μόνη που έχει δώσει επίσημους αγώνες και είδε τα λάθη που έφεραν τις ήττες από τους Σουηδούς και τώρα με πιο αδύναμο αντίπαλο ελπίζει πως θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία. ΑΕΚ και Ομόνοια δίνουν τον πρώτο τους αγώνα και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των κυπριακών ομάδων καθώς και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 Ζαλγκίρις-Πάφος FC (Cablenet Sports 1HD)

19:30 Ομόνοια-Τορπέντο Κουταΐσι (Cytavision Sports 1HD)

21:00 Πάκσι-ΑΕΚ (Cytavision Sports 2HD)