7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τον Μουγκάμπι ανακοίνωσε η Ανόρθωση.Γεμιζει η άμυνα

Τον Μουγκάμπι ανακοίνωσε η Ανόρθωση.Γεμιζει η άμυνα

By on 25 Ιουλίου, 2024 0 854 Views

Την απόκτηση του Μπέβις Μουγκάμπι ανακοίνωσε η Ανόρθωση! Ο 29χρονος αμυντικός, γεννημένος στην Αγγλία και διεθνής με την Εθνική Ουγκάντας, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στη Μάδεργουελ Σκωτίας, αποτελεί τη νέα προσθήκη για τα… μετόπισθεν! Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ’αρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Bevis Mugabi. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις #anorthosis #pista

Ποιός είναι

Ο Μπέβις Μουγκάμπι είναι ένας διακεκριμένος κεντρικός αμυντικός από την Ουγκάντα γνωστός για την αθλητική του ικανότητα και την αμυντική του σταθερότητα. Μάλιστα, είναι γεννημένος την 1η Μαΐου 1995, ενώ έχει ύψος 1,87 και αγωνίζονταν για αρκετό καιρό στην ομάδα της Μάδεργουελ από τη Σκωτία.

Να σημειώσουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του στα νεανικά τμήματα των Φούλαμ και Σαουθάμπτον αποκτώντας βασικές ποδοσφαιρικές δεξιότητες και εμπειρία. Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Γέοβιλ Τάουν, εκεί όπου απέδειξε την αξία του. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Μάδεργουελ όπου γρήγορα καθιερώθηκε ως κεντρικός πυλώνας της άμυνας του συλλόγου, λαμβάνοντας αρκετές διακρίσεις.

Ο νέος παίκτης της Ανόρθωσης έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 100 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Σκωτίας, συμβάλλοντας σημαντικά στις προσπάθειες της ομάδας τόσο σε εγχώριες όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι γνωστός για την επιβλητική του παρουσία στις εναέριες «μονομαχίες» και τη σταθερή του απόδοση στην αμυντική γραμμή, εκεί όπου μπορεί να ανταποκριθεί σε αρκετές θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κυρίως αγωνίζεται ο κεντρικός αμυντικός και ως δεξί μπακ, ωστόσο, κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ, αλλά και ως αμυντικός μέσος, δίνοντας λύσεις στο σύνολο. Στο επίπεδο των Εθνικών ομάδων, ο παίκτης της «Κυρίας» εκπροσωπεί την Εθνική ομάδα της Ουγκάντας από το 2017. Μάλιστα, έχει πάνω από 20 διεθνείς συμμετοχές, ενώ έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους στην ομάδα.