20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Αλόνσο για το 2-1 του Παναθηναϊκού: “‘Ανώτεροι μέχρι και την στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”

Αλόνσο για το 2-1 του Παναθηναϊκού: “‘Ανώτεροι μέχρι και την στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”

By on 26 Ιουλίου, 2024 0 602 Views

Την πρώτη του επίσημη νίκη πανηγύρισε ο Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μετά το 2-1 επί της Μπότεφ, πως θα ήθελε η ομάδα του να ήταν ακόμα πιο αποτελεσματική.

Εντός έδρας νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του για τη σεζόν 2024/25, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο τεχνικός των πρασίνων, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε πως θα ήθελε από την ομάδα να του να ήταν πιο αποτελεσματική και να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου: Για το ματς: Η ομάδα μου επί εβδομήντα λεπτά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μετά υπήρξαν δύο παράγοντες που άλλαξαν τα δεδομένα. Το γκολ που σημείωσε ο αντίπαλος ήταν το πρώτο. Το δεύτερο ήταν πως είχαν καλύτερο ρυθμό. Ήταν το τέταρτο τους ματς, για εμάς το πρώτο. Το λάθος και η έλλειψη ρυθμού ήταν τα προβλήματα. Τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι το γκολ“.

“Σίγουρα ήμασταν ανώτεροι μέχρι και τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν μπει 6-7 γκολ. Σε κάποια φάση ο αντίπαλος θα έπρεπε να είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα. Σταδιακά η αντίπαλη ομάδα βελτιώθηκε, ενώ εμείς φοβηθήκαμε να παίξουμε.

Για τον Βιλένα και τον ρυθμό που είχε το παιχνίδι: “Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι ο παίκτης να μπορεί να συνεχίσει και να δείχνει θάρρος. Έδειξε θάρρος. Για αυτό τον χειροκρότησα. Υποφέραμε από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, αγχωθήκαμε σε κάποιο σημείο και ο αντίπαλος πήρε πλεονέκτημα“.

Για το αποτέλεσμα: “Εξαρτάται από την πλευρά που το βλέπετε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μεγαλύτερη διαφορά. Ότι έγινε, έγινε, όμως. Δεν μπορούμε να κλαίμε. Έχουμε μια νίκη και πρέπει να την υπερασπιστούμε στον επόμενα αγώνα και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα που κάνουμε άσχημα.

Για να νικάς πρέπει να παίζεις καλά, όταν παίζεις καλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, για είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά. Αποτελεί μια καλή αρχή. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά γιατί δίνουν αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2-0 την είχαμε, μετά την χάσαμε“.

Για τον Τετέ: “Δεν συνηθίζω να μιλάω τον για τον καθένα ξεχωριστά. Μας δίνει μεγάλη όρεξη αυτή η μεταγραφή. Ο σύλλογος δούλεψε πολύ σκληρά για να τον φέρει εδώ. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έτσι για να φέρουμε και άλλους παίκτες που θα μας βοηθήσουν“.