7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νταμπράουσκας:Φαίνεται μεγάλο το σκορ αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός.Ο Λοίζου δεν είναι τραυματίας

Νταμπράουσκας:Φαίνεται μεγάλο το σκορ αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός.Ο Λοίζου δεν είναι τραυματίας

By on 26 Ιουλίου, 2024 0 193 Views

Μετά την μεγάλη νίκη επί της Τορπέντο, ο προπονητής της Ομόνοιας Βάλντας δήλωσε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους είναι στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Είναι σημαντική νίκη και πολύ σημαντικό που αρχίσαμε νικηφόρα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νικήσαμε με δύο γκολ διαφορά, φαίνεται μεγάλο το σκορ. Ήρθαν στο τέλος τα δύο γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση. Από το πρώτο ημίχρονο είμαι ικανοποιούμενος, βρεθήκαμε πολλές φορές στην μικρή περιοχή του αντιπάλου αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάναμε και κάποια λάθη. Στο β’ ημίχρονο αισθάνθηκα ότι για ένα 10λεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας. Δώσαμε αρκετές δυνάμεις στο φιλικό με την ΑΕΚ. Κάποια κομμάτια με άφησαν ικανοποιημένο, σε άλλα θέλουμε βελτίωση. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά ενόψει επαναληπτικού, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος μπορεί να κάνει την ζημιά».

Για την φάση του γκολ της ισοφάρισης που δεν δόθηκε φάουλ πάνω στον Κουλιμπαλί: «Κάνουν αυτοί (διαιτητές) την δουλειά τους όπως κι εμείς. Κάνουν και αυτοί λάθη όπως και εμείς. Προτιμώ να μιλώ για πράγμα  της ομάδας μου που μπορώ να ελέγξω και όχι να ασχολούμαι με τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για τον επαναληπτικό: «Όταν φοράς αυτή την φανέλα και αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα πρέπει να έχει την ίδια νοοτροπία εντός και εκτός έδρας».

Για τον Λοίζου: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά, είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και υπάρχει ανταγωνισμός. Η Ομόνοια κυνηγά όλους τους τίτλους και έχει στόχο ευρωπαϊκούς ομίλους και κανείς δεν θα έρθει να μας φέρει το τρόπαιο, πρέπει να παλέψουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανταπεξέλθουν σε αυτό το περιβάλλον, να προπονούνται σκληρά όχι μόνο σε τακτική και σε θέμα νοοτροπίας. Δεν μιλώ για έναν αλλά για όλους. Δεν θέλω να αφήσω κάτι να αιωρείται δεν είναι τραυματίας».