7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ με 500 οπαδούς στη Μολδαβία για να σφραγίσει την πρόκριση. Τα νέα για Ντβάλι,η ετοιμότητα Ελ Αραμπί και Μάγιερ

Το ΑΠΟΕΛ με 500 οπαδούς στη Μολδαβία για να σφραγίσει την πρόκριση. Τα νέα για Ντβάλι,η ετοιμότητα Ελ Αραμπί και Μάγιερ

By on 26 Ιουλίου, 2024 0 301 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.

Έγινε το πρώτο βήμα αλλά η δουλειά πρέπει να τελειώσει στη Μολδαβία: «Αυτό εννοείται και εννοείται πάντα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όταν έχεις κακός αποτέλεσμα θυμάσαι τον δεύτερο αγώνα και με την ίδια λογική πρέπει να σκεφτόμαστε μετά από ένα μικρό προβάδισμα. Γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι που μας έτυχε ήταν υψηλότερου επιπέδου σε σχέση με άλλα που μπορούσαν να μας τύχουν. Η Πετροκούμπ ανέτρεψε τα προγνωστικά με την Ορντάμπασι και ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι το δικό μας κυριότερο στοιχείο που πρέπει να κυνηγήσουμε είναι η ομοιογένεια, η δική μας ομάδα».

Τι κρατάτε από το παιχνίδι, το αποτέλεσμα, την παρουσία του α’ ημιχρόνου, και τα δύο; «Όταν ο αρμόδιος έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την εικόνα του α’ ημιχρόνου και όχι τόσο από τη νοοτροπία του β’ μέρους τα λέει όλα. Το τελευταίο κομμάτι που ανέφερα είναι το μοναδικό γκρίζο σημείο της εμφάνισης μας αλλά είναι και φυσιολογικό σε αυτή την εποχή. Στο πρώτο 35λεπτο είχαμε πολύ καλή εμφάνιση, καλό ποδόσφαιρο, φάσεις, και ατυχία. Αν ανοίγαμε νωρίς το σκορ δεν ξέρουμε πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Εμείς μιλάμε με δεδομένα και αυτά λένε ότι θα ταξιδέψουμε στο Κισινάου για να τελειώσουμε την δουλειά».

Θα είναι πιο έτοιμοι και οι Ελ Αραμπί και Μάγιερ: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι… βλέπω μια προπόνηση και βγάζω συμπεράσματα. Το ποδόσφαιρο άλλαξε πολύ και τα πάντα μετρούνται με αριθμούς σε σχέση με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Αυτό το κουτάκι που μπαίνει στην πλάτη των παικτών είναι ο κυριότερος οδηγός. Η λογική λέει ότι με 4-5 επιπλέον προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα βελτιωθούν. Η απάντηση είναι «ναι». Αν αναλογιστούμε ότι αν περάσουμε δεν θα έχουμε ούτε την επιλογή του Σαρφό, σαφώς θα πρέπει να δούμε και τον Μάγιερ και τον Ελ Αραμπί να παίρνουν περισσότερο χρόνο. Και αυτοί που παίζουν πρέπει να αυξήσουν την διάρκεια τους».

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε; «Ο μεταγραφικός προγραμματισμός για τον β΄ προκριματικό γύρο ολοκληρώθηκε όταν το είπαμε. Αναλόγως με τις προκρίσεις θα λειτουργούμε. Υπάρχουν σκέψεις για ενδεχόμενη προσθήκη με κεντρικό αμυντικό αλλά όλα αυτά δεν είναι προτεραιότητα».

Ποια είναι η κατάσταση του Ντβάλι; «Αυτή την ώρα δεν μπορώ να είμαι συγκεκριμένος. Η Τετάρτη ήταν μέρα αποθεραπείας, Πέμπτη ρεπό και επιστρέφουν σήμερα. Υπάρχει πλάνο να μπει σταδιακά στα προπονήσεις. Και όπως μπαίνει θα αξιολογείται. Το ίδιο έγινε και με τους Κοσταντίνοφ και με τον Μπέλετς

Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Μολδαβία; «Δικαιούμαστε το 5%, δηλαδή 500 εισιτήρια. Θα παίζουμε στο γήπεδο της Ζίμπρου. Είναι χωρητικότητας 10.000 θέσεων. Αυτούς τους αριθμούς του καλύπτει άνετα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ».