20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το σχέδιο μας είναι να νικήσουμε τον αγώνα!Ο Ντβάλι είναι πλήρως καλά και είναι ακόμα μία επιλογή

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το σχέδιο μας είναι να νικήσουμε τον αγώνα!Ο Ντβάλι είναι πλήρως καλά και είναι ακόμα μία επιλογή

By on 29 Ιουλίου, 2024 0 279 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο παραχώρησε δηλώσεις στην διάσκεψη τύπου ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Πετροκούμπ (30/7, 20:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά:
Ευνοεί η ισοπαλία, θα επηρεάσει το τακτικό κομμάτι αυτό; 
«Πως γίνεται αυτό; Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο με αυτό τον σκοπό. Το σχέδιο μας είναι να νικήσουμε τον αγώνα, άσχετο με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Πόσο έτοιμη βλέπει την ομάδα: «Δεν περιμένω μεγάλες διαφορές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω μέσα από τις προπονήσεις όπως είδα τους παίκτες θα είναι καλύτεροι».
Για τους Ντβάλι, Μάγιερ και Ελ Αραμπί: «Ο Ντβάλι είναι πλήρως καλά και είναι ακόμα μία επιλογή την οποία μπορούμε να έχουμε. Οι άλλοι δύο κάθε εβδομάδα που περνά είναι καλύτεροι αλλά δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούν από την αρχή διότι είναι κάποιοι παίκτες που είναι πιο έτοιμοι».
Εάν τον ανησυχεί κάτι: «Δεν είμαι ανήσυχος ποτέ, απλά είμαι απασχολημένος διότι έχω δουλειά να κάνω».
Για την φυσική κατάσταση της ομάδας: «Κάθε εβδομάδα που περνά οι παίκτες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Βελτιώνονται και η απόδοση της ομάδας κρύβει τις αδυναμίες της φυσικής κατάσταση λόγω του ότι άργησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές να έρθουν».