16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο.Nέα ομάδα με πιο χαμηλό μπάτζετ

By on 29 Ιουλίου, 2024 0 8097 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα ο Ολυμπιακός, όπου παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Νικολάου, ενώ ο πρόεδρος Χρίστος Χατζηγιάγκου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

-ΧΑΤΖΗΓΙΑΓΚΟΥ: «Στόχος μας είναι η συμφιλίωση με τα μέλη. Να προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή οικονομική διαχείριση για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να έχουμε ανοδική πορεία στην πρώτη κατηγορία. Θέλαμε να επικυρώσουμε τη συνεργασία με τον Νικολάου. Πιστεύουμε στο έργο του για την άνοδο. Ο προπονητής είναι και ένα αγαπητό πρόσωπο στον Ολυμπιακό. Να δώσουμε την ευκαιρία στον Νικόλα να δουλέψει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανανεώσεις και προσθήκες, είναι επιλογές του προπονητή».

-ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία της ομάδας και τι σημαίνει Ολυμπιακός. Στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο, ο κόσμος είναι μεγάλος και απογοητεύτηκε. Εγώ υπόσχομαι ότι θα φτιάξω μια ομάδα που να ευχαριστεί τον κόσμο και να έρχεται γήπεδο. Βοηθός προπονητή θα είναι ο Κυριάκος Πολυκάρπου, προπονητής τερματοφυλάκων ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου. Δεν είναι μυστικό, είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά προσπαθούμε. Το μπάτζετ είναι πιο χαμηλό από πέρσι».
Για τις προσθήκες, σημείωσε: «Είναι μια νέα ομάδα, τα παιδιά που έμειναν από πέρσι είναι 2-3. Θα έρθουν κεντρικός αμυντικός κι αριστερό μπακ. Ο Ρενάτο Σάντος είναι μαζί μας, είναι ίσως ο παίκτης με την ψηλότερη ποιότητα στην κατηγορία».