20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ έτοιμο για το ραντεβού των ομίλων.Το πλάνο για την πρόκριση (30/7,20:00)

Το ΑΠΟΕΛ έτοιμο για το ραντεβού των ομίλων.Το πλάνο για την πρόκριση (30/7,20:00)

By on 30 Ιουλίου, 2024 0 236 Views

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους έφτασε για το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 (Cablenet) στο «Stadionul Zimbru» στο Κισινάου της Μολδαβίας την Πέτροκουμπ και με το αβαντάζ του 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ, θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να σφραγίσει την πρόκριση στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει παράλληλα και παρουσία (τουλάχιστον) στους ομίλους του Κόνφερενς.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους πρωταθλητές, με τον Ντβάλι να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος από τον Νταβίντ Γκαγιέγο. Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω απ΄πο τα δοκάρια, με Σούσιτς-Κιντιγιά ως ακραία μπακ και στόπερ ο Πέτροβιτς με έναν εκ των Σιπριάνο ή Ντβάλι.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί η τριάδα Κοσταντίνοφ, Τεχέρα και Σαρφό, με τους Ντονγκαλά και Μαρκίνιος στα άκρα της επίθεσης και τον Ντράζιτς στην κορυφή.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν, με βοηθούς τους Γιόνας Έρνι και Γιαν Κόμπελι και τέταρτος ο Λιονέλ Τσχούντι. Στο VAR ο Λούκας Φάντριχ με βοηθό τον Μίρελ Τούρκες.