30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Το πλάνο για να σφραγίσει την πρόκριση.Mετά την Τορπέντο παίζει με την Φέχερβαρ (φωτορεπορτάζ από την Γεωργία)

ΟΜΟΝΟΙΑ:Το πλάνο για να σφραγίσει την πρόκριση.Mετά την Τορπέντο παίζει με την Φέχερβαρ (φωτορεπορτάζ από την Γεωργία)

By on 31 Ιουλίου, 2024 0 1273 Views

Έκανε μία πολύ πειστική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα. Είχε μία εξαιρετική παρουσία. Είχε πλάνο-σχέδιο και έπαιξε ορθολογικά. Η Ομόνοια καλείται να κάνει ξανά τα ίδια πράγματα σε παρόμοιο αν όχι σε πιο ψηλό ρυθμό, για να κλειδώσει την πρόκριση κόντρα στην Τορπέντο Κουταΐσι για τον β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.Το 3-1 και η εικόνα των δυο ομάδων στο ΓΣΠ δίνουν στην Ομόνοια σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν αν δεν υπάρχει σοβαρότητα από το φαβορί…
Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι πανέτοιμη για τη ρεβάνς στη Γεωργία, και φυσικά για να τσεκάρει το εισιτήριο, έχοντας μοναδικό κι αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη.
Στα θετικά είναι η επιστροφή του Κούσουλου, ενώ αντιθέτως, εκτός είναι ο Ατζίλι που δεν πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα και ο Λοΐζος Λοΐζου που είναι εκτός πλάνων.
Παρόλα αυτά, παρά τη σημαντική επιστροφή που μετρά ο Λιθουανός κόουτς, δύσκολα θα παρατάξει διαφορετικό βασικό σχήμα με αυτό του ΓΣΠ.
Κάπως έτσι, μία πιθανή 11άδα του 47χρονου αναμένεται να απαρτιστεί από τους: ΦαμπιάνοΜασούραΚουλιμπαλίΠαναγιώτουΧαμάςΜάριτςΧάμποςΕράκοβιτς , Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι (Κακουλλής).

Η Φέχερβαρ θα είναι η αντίπαλος της Ομόνοιας στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, αν περάσει το εμπόδιο της Τορπέντο Κουταΐσι. Η ουγγρική ομάδα εξήλθε ισόπαλη 0-0 εντός με την Σουμγκαγίτ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση. Αν όλα πάνε καλά στη Γεωργία, η Ομόνοια θα υποδεχθεί την Φέχερβαρ την ερχόμενη Πέμπτη (9/8) στο ΓΣΠ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση της Ομόνοιας στο «Ramaz Shengelia Stadium» όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με την Τορπέντο Κουταΐσι…