20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πανηγυρική πρόκριση για την Ομόνοια με δεύτερη νίκη,με σκόρερ Στεπίνσκι-Σεμέδο

Πανηγυρική πρόκριση για την Ομόνοια με δεύτερη νίκη,με σκόρερ Στεπίνσκι-Σεμέδο

By on 1 Αυγούστου, 2024 0 267 Views

Αποστολή εξετελέσθη για την Ομόνοια! Οι πράσινοι, πήραν δεύτερη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τορπέντο στη Γεωργία και σε συνδυασμό με το 3-1 του ΓΣΠ, κατάφεραν να «τσεκάρουν» την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο.
Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν άρχισε καλά το ματς και οι Γεωργιανοί δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 10ο λεπτό, ωστόσο, από εκείνο το σημείο, οι πράσινοι όχι απλώς ανέλαβαν τα ηνία του ματς παρά μόνο βρήκαν και τον δρόμο προς τα δίκτυα.
Αυτό ήρθε στο 25ο λεπτό, όταν ο Σεμέδο έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον Στεπίνσκι που έγραψε το 1-0, το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το…καλησπέρα του β’ μέρους, αφού ο Γιανσανέ, με δυνατό σουτ εντός περιοχής έπειτα από γύρισμα του Βάρλεϊ στο 47’ πέτυχε το 1-1. Τον τελευταίο λόγο όμως, είχε ο Σεμέδο, ο οποίος στο 81’ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κακουλλής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Κάπως έτσι, η Ομόνοια πήρε την πρόκριση με δεύτερη νίκη, κι έκλεισε ραντεβού με την Φέχερβαρ πρώτα στο ΓΣΠ (8/8) κι έπειτα στην Ουγγαρία (15/8).

Τορπέντο (Κιν): Κγιάγιτς, Βάρλεϊ, Νανταράια, Γκιγκαουρί (71′ Ζορζίνιο), Γιόνσεν, Σακό, Πιρές, Σαντοχάντζε, Γιανσανέ, Τζούνιορ, Σεργκελασβίλι (71′ Πατσάτσια). 
Στον πάγκο: Γκοχάντζε, Νίνκοβιτς, Μαντζγκαλάντζε, Νταλισβίλι, Μπιντινασβίλι, Κεσελασβίλι, Μπασιλάντζε, Ρεκιασβίλι.

Ομόνοια (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Μασούρας (23′ Ντιούνκου), Παναγιώτου (86′ Ελάντερ), Κουλιμπαλί, Χαμάς, Μάριτς, Χάμπος (72′ Εβάντρο), Εράκοβιτς (86′ Κούσουλος), Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι (72′ Κακουλλής).
Στον πάγκοΟυζόχο, Κυριακίδης, Μαρκίνιος, Μπάκιτς, Λανγκ, Ανδρέου, Αλιούμ.

ΣΚΟΡΕΡ: Γιανσανέ (47′) / Στεπίνσκι (25′), Σεμέδο (πεν. 81′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιανσανέ, Πατσάτσια / Παναγιώτου, Χάμπος

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.500

Διαιτητής: Ishmael Barbara (Μάλτα)
Βοηθοί: Roberto Vella, Duncan Spencer (Μάλτα)
Τέταρτος: Malcolm Spiteri (Μάλτα)