20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ:Έχουμε προκλήσεις ενώπιον μας στις εγχώριες διοργανώσεις.Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα πνευματικά

ΦΕΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ:Έχουμε προκλήσεις ενώπιον μας στις εγχώριες διοργανώσεις.Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα πνευματικά

By on 1 Αυγούστου, 2024 0 1138 Views

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Χουάν Φεράντο.

«Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν στην επίθεση και πολλές φορές δεν σου βγαίνει κάτι και έρχεται άσχημη στιγμή. Δεχθήκαμε το γκολ, ήρθε το δεύτερο και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Έγινε δύσκολο το έργο μας αλλά μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε. Είναι η στιγμή να σκεφτούμε να αλλάξουμε κάτι κυρίως πνευματικά».

Για το ότι η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανέτοιμη για τα δύο παιχνίδι με την Πάκσι: «Ήταν δύο παιχνίδια στα οποία δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες. Κάναμε λάθη σε στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τα γκολ δεν ήρθαν από οργανωμένες προσπάθειες των αντιπάλων. Δεχθήκαμε πολλά γκολ και πρέπει να το διορθώσουμε. Στην Ευρώπη αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα πάθεις την ζημιά και την πάθαμε. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα πνευματικά γιατί έχουμε προκλήσεις ενώπιον μας στις εγχώριες διοργανώσεις».

Αν επηρέασε το γεγονός ότι έμειναν εκτός οι Γκιούρτσο και Λέδες, η γενικότερη κατάσταση που δημιουργήθηκε γύρω από την ομάδα: «Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις λαμβάνονται για το καλό της ομάδας. Τρέχει η διαδικασία για το νέο πρότζεκτ. Πηγαινοέρχονται παίκτες γιατί είναι ανοικτό το παράθυρο των μεταγραφών. Είναι δύσκολο να αλλάζουν πρόσωπα. Δεν μου αρέσει να το επικαλούμαι σαν δικαιολογία, είναι φυσιολογικό. Έγιναν αλλαγές και θα γίνουν και άλλες. Στο ποδόσφαιρο τη μια μέρα είσαι εδώ, την άλλη δεν είσαι. Δεν είναι δικαιολογία η αποχώρηση κάποιων παικτών και η ένταξη κάποιων άλλων τις τελευταίες μέρες».