20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Oυαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Ανόρθωσης.Του επιβλήθηκε ποινή όπως και στον Τσίκο

O Oυαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Ανόρθωσης.Του επιβλήθηκε ποινή όπως και στον Τσίκο

By on 2 Αυγούστου, 2024 0 598 Views

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, συντονιστής τμημάτων επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Ανόρθωσης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ουαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις της «Κυρίας».
Η σχετική αναφορά του:
Για Τσίκο και Ουγκέ«Ειδοποιήθηκαν ότι είναι σημαντικό και σοβαρά το παράπτωμα που έχουν υποπέσει και γι’ αυτό τους επιβλήθηκε ποινή. Έχουν υποχρέωση να είναι παρόντες στις προπονήσεις όποτε ο προπονητής τους επιλέξει να αγωνίζονται. Ο Ουαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις και υποχρεούται να το κάνει και ο Τσίκο».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Δ.Χριστοφόρου:

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας: «Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα. Άρχισαν και τα φιλικά μετά τις σκληρές προπονήσεις. Παίξαμε με την Ομόνοια Αραδίππου και αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Εθνικό στο Δασάκι στις 19:00. Επικοινωνήσαμε με τος ανθρώπους του Εθνικού, εξασφαλίστηκε το πιστοποιητικό για να φιλοξενήσουν οπαδούς και αρχίζει η προπώληση μας».

Συμμετέχουν όλοι στις προπονήσεις: «Ο Παρούτης δέχθηκε ένα χτύπημα με την ΑΕΛ, προφυλάχθηκε με την Ομόνοια Αραδίππου και κάνει συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Μουσοντά ένιωθε ενοχλήσεις, ενώ ο Ιωάννου έχει ένα θέμα που τον ταλαιπωρεί και είμαστε σε διαδικασία του τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Συμμετέχουν όλοι οι νεοαποκτηθένετες; «Έπαιξαν στην 11άδα με την Ομόνοια Αραδίππου και τα τελευταία αποκτήματα και ο Μουγκαμπί και ο Μλάντοβιτς».

Για τον Τζούλιου και την μετακίνηση του στην Τορίνο: «Ένα παιδί βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της Ανόρθωσης πάει στην Τορίνο. Θα πάει δανεικός για ένα χρόνο με ένα ορισμένο ποσό αγοράς. Επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση μέχρι το 2027 και εφόσον δεν εξασκήσει το δικαίωμα αγοράς η Τορίνο θα επιστρέψει. Είναι μεγάλη υπόθεση να έρχονται ομάδες αυτού του βεληνεκούς να ζητάνε κατευθείαν ποδοσφαιριστές από την Ανόρθωση».

Για τον Λέδες: «Ουδέν σχόλιο γιατί ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να παρέμβει σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν γνωρίζουμε το στάτους του με την ΑΕΚ και μέχρι να τοποθετηθεί δημόσια η ΑΕΚ δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό. Αν μείνει ελεύθερος αλλάζουν τα δεδομένα»

Πια είναι η προτεραιότητα στην ενίσχυση; «Έγιναν αρκετές μεταγραφές. Προτεραιότητα είναι να βρούμε μεσοεπιθετικό. Δεν αποκλείεται να προκύψει πρώτα σε άλλη θέση αλλά είμαστε σε επαφές με ποδοσφαιριστές για ενίσχυση μεσοεπιθετικά».

Για τον Γιάννη Κάργα: «Ο Γιάννης Κάργας είναι τραυματίας, έκανε επέμβαση, ενημερωνόμαστε για την πορεία της αποθεραπείας του και περιμένουμε να έρθει στην Κύπρο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του».

Για τον Φραν Γκαρσία: «Επέστρεψε στην Κύπρο, μπήκε στο επόμενο στάδιο αποθεραπείας και από τον Σεπτέμβριο τον περιμένουμε να ανεβάσει στροφές για να μπει το συντομότερο με την ομάδα».

Για Τσίκο και Ουγκέ: «Ειδοποιήθηκαν ότι είναι σημαντικό και σοβαρά το παράπτωμα που έχουν υποπέσει και γι’ αυτό τους επιβλήθηκε ποινή. Έχουν υποχρέωση να είναι παρόντες στις προπονήσεις όποτε ο προπονητής τους επιλέξει να αγωνίζονται. Ο Ουαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις και υποχρεούται να το κάνει και ο Τσίκο».

Για τον Σέρτζιο Κοσνεισάο: «Ο ποδοσφαιριστής αυτός εξετάστηκε και αξιολογήθηκε θετικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για το θέμα των επενδυτών: «Να πούμε κάποια πράγματα γιατί συζητείται το θέμα. Η διοίκηση του συλλόγου είναι θετική και πρόθυμη να συζητήσει με ενδιαφερόμενους. Το έκανε στο πρόσφατο παρελθόν, το κάνει και τώρα που υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους με καταγωγή από την Ρωσία. Όσοι ζητούν συνάντηση υπογράφουν πρόθεση ενδιαφέροντος και συμφωνία εμπιστευτικότητας. Δηλαδή ότι στοιχείο τους παραχωρηθεί να μην δημοσιοποιείται. Τέτοιες συμφωνίες δεν υπάρχουν, υπάρχει το ενδιαφέρον. Η όποια συμφωνία προκύψει αν προκύψει θα τεθεί ενώπιον των μελών για έγκριση. Να τονιστεί ότι είναι ανοικτή η διοίκηση σε οποιανδήποτε θέλει να επενδύσει στην Ανόρθωση. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και το πρόβλημα θα λυθεί και με επενδύσεις. Για την ώρα έχουμε τον μεγαλύτερο επενδυτή που είναι ο κόσμος μας. Τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασαν τις 3.500».