20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς με τη Σλόβαν.Είμαστε προετοιμασμένοι για νίκη

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς με τη Σλόβαν.Είμαστε προετοιμασμένοι για νίκη

By on 6 Αυγούστου, 2024 0 249 Views

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο παρέθεσε διάσκεψη τύπου  ενόψει του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία, κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι τοποθετήσεις του:
Αν θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία«Κανείς προπονητής δεν προετοιμάζει την ομάδα του για ισοπαλία. Είμαστε προετοιμασμένοι για νίκη. Αν δούμε ότι δεν πάμε καλά θα είμαστε ικανοποιημένου με την ισοπαλία αλλά αν παίξουμε πολύ καλά και δεν νικήσουμε θα είμαστε στεναχωρημένοι. Οπότε να έρθετε μετά το ματς να μας ρωτήσετε αν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία».
Για το αν σκέφτονται το Μίντιλαντ-Φερεντσβάρος: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος αλλά εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς με τη Σλόβαν γιατί αν αφιερώσω χρόνο για οτιδήποτε άλλο εκτός από το αυριανό ματς, θα χαθεί χρόνος και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια».
Αν είναι πιο έτοιμη-καλύτερη η ομάδα και πώς θα αντικαταστήσει τον Σαρφό: «Κάθε βδομάδα γίνεται καλύτερη η ομάδα και στο πλάνο της και στη νοοτροπία της και σε φυσική κατάσταση. Δεν θα παραπονεθώ ποτέ γιατί λείπει ένας ποδοσφαιριστής γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον αντικαταστήσουν και θα ήταν μεγάλη έλλειψη προς αυτούς να αναφέρουμε μόνο την απουσία του Σαρφό».
Αν είναι ευχαριστημένος με την ετοιμότητα του Μάγιερ: «Παρόλο που δεν μ’ αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, είχε έρθει κι ήταν λιγότερος έτοιμος από φυσική κατάσταση αλλά και από το γεγονός πως δεν ήξερε τι ήθελε η ομάδα από αυτόν. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ίδιο γιατί κάνει πολύ πρόοδο. Το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές μας να είναι στη διάθεσή μας».
Τα σημεία κλειδιά του αγώνα και για το ότι περιμένουν 20.000 οπαδούς: «Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα παίζουν οι οπαδοί αλλά οι παίκτες. Αυτοί θα παίζουν κι αυτοί θα κάνουν λάθη. Είναι 11 εναντίον 11. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να μας αποπροσανατολίσουν οι 20.000 φίλαθλοί τους. Εμείς στο ΓΣΠ θέλουμε τις 20.000 μαζί μας, αλλά αν έπαιζαν 20.000 εναντίον 11 θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Για να πάμε καλά στον αγώνα πρέπει να πάνε καλά και η επίθεση αλλά και η άμυνά μας. Είναι πολύ καλή ομάδα επιθετικά και πρέπει να παίξουμε με κάτω την μπάλα».