20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Θα κάνουμε την ανατροπή με τους παίκτες και τον κόσμο.Το αποτέλεσμα ξεγελάει

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Θα κάνουμε την ανατροπή με τους παίκτες και τον κόσμο.Το αποτέλεσμα ξεγελάει

By on 7 Αυγούστου, 2024 0 292 Views

Μετά την ήττα από την Σλόβαν με 2-0, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Νταβίντ Γκαγιέγο έδωσε το σύνθημα της ανατροπής.Οι δηλώσεις του στην Cablenet:

«Η επιτυχημένη τελική προσπάθεια και το να πετύχεις γκολ έκρινε το παιχνίδι. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ, το δεύτερο ήταν γκολάρα. Είχαμε κι εμείς ευκαιρία για γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε»

Παρά το 2-0 μπήκατε στο γήπεδο και χαιρετήσατε όλους τους ποδοσφαιριστές: «Ο λόγος που μπήκα είναι γιατί είδα ότι οι παίκτες μπορούν για την ανατροπή στο ΓΣΠ. Η ανατροπή αρχίζει από σήμερα. Μπήκα στο γήπεδο για να τους πείσω ότι μπορούν και θέλουμε και τον  κόσμο στο πλευρό μας»

Πως θα καλύψει το κενό του Τεχέρα; Το σκέφτηκε; «Θα καλύψω το κενό με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή».

Για το παιχνίδι στο ΓΣΠ: «Το παιχνίδι στο ΓΣΠ πρέπει να το κερδίσει και ο κόσμος και οι παίκτες. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους το είπα. Το 2-0 στην Μπρατισλάβα μπορεί να γίνει 2-0 υπέρ μας στο ΓΣΠ. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ο κόσμος να βοηθήσει και να νιώσουν πως είναι να παίζουν στο δικό μας γήπεδο».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Να έρθουν με ενθουσιασμό και πίστη ότι μπορούμε. Θα κάνουμε περισσότερες από δύο ευκαιρίες και αν αυτές γίνουν γκολ θα γυρίσουμε το παιχνίδι».

Ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα που πήρε στο κινητό του μετά το τέλος του αγώνα; «Το πρώτο ήταν από τον γιο μου που μου είπε ότι το αποτέλεσμα ξεγελάει και συμφωνώ κι εγώ με αυτό».

Ακολούθως, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι είναι το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει από τους παίκτες του: «Τους είπα ότι μπορούμε. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε. Τους είπα ότι αν υπάρχει κάποιος που δεν το πιστεύει, να το πει για να μείνει εκτός. Να ξεκινήσουμε να το πιστεύουμε, να μην σκεφτόμαστε ότι θα χρειαστούμε τρία γκολ. Χρειαζόμαστε ένα και μετά θα βοηθήσει ο κόσμος μας να βάλουμε κι άλλα»

Για το ότι πριν από το παιχνίδι η πρόκριση ήταν 50-50, τώρα πόσες πιθανότητες έχουν: «Έχουμε πολλές πιθανότητες, δεν μου αρέσουν τα νούμερα. Αν θέλουμε μπορούμε να πούμε ότι οι άλλοι έχουν 99 ή και 100%. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Θέλω όλη η ομάδα να πιστεύει ότι θα έρθει η πρόκριση. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά για να συμβεί πρέπει πρώτα να το φανταστούμε και να το πιστέψουμε».

Για το πρώτο γκολ της Σλόβαν και το πέναλτι που ζήτησε ο Μαρκίνιος: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο, δεν ήταν για 2-0. Δεν θα πάρω μια-μια τις φάσεις, αυτό που χρειάζεται είναι να ξεκινήσουμε άμεσα προετοιμασία για τον επαναληπτικό».