20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δυνατό τεστ ετοιμότητας και ψυχολογίας για Ανόρθωση-ΑΕΚ

Δυνατό τεστ ετοιμότητας και ψυχολογίας για Ανόρθωση-ΑΕΚ

By on 11 Αυγούστου, 2024 0 219 Views

Πολύ σημαντικό το σημερινό φιλικό τεστ ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να θέλουν να δουν την πρόοδο που έχουν, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.(19:00 Cablenet)

Η Ανόρθωση ως μια… νέα ομάδα με τα δικά της δεδομένα, θέλει να δει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται και να δει πόσο ανταγωνιστική είναι απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι πιο γεμάτος αλλά και πιο έτοιμος.Μέχρι τώρα η Ανόρθωση δεν έδειξε βασική 11αδα και έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς να πάρουν δοκιμαστικό χρόνο ωστόσο σήμερα ο Γ. Οκκάς θα θέλει να δει σε ένα δυνατό φιλικό σε μεγάλο βαθμό ένα βασικό σχήμα που έχεις το μυαλό με το υλικό που έχει στη διάθεση του και ουσιαστικά είναι αυτό με το οποίο θα παίξει στην πρεμιέρα αφού και οι ενισχύσεις να έρθουν δεν θα προλάβουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Χουάν Φεράντο και ενώ είναι ήδη στο ψάξιμο για προπονητή, θέλει να δει αν υπάρχει αλλαγή στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αλλά και στην απόδοση τους.

Με τον Χουάν Φεράντο και τον βοηθό του Αϊτόρ Φερνάντεθ να αποτελούν παρελθόν, οι προπονήσεις στο επόμενο διάστημα στην ΑΕΚ θα γίνονται υπό την καθοδήγηση του αναλυτή, Ντάνιελ Πέρεθ Ντελ Κάμπο.
Ο Ισπανός θα βρίσκεται στον πάγκο στο φιλικό της Κυριακής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα έχει την ευθύνη μέχρι την εξεύρεση του νέου προπονητή.

Σαφώς και τα φιλικά έχουν σημασία μόνο για τους προπονητές, αλλά θα είναι ένα τεστ ετοιμότητας για να δει ο κόσμος τον βαθμό προόδου και εξέλιξης των δυο ομάδων.