20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νταμπράουσκας:Περιμένουμε πιο δύσκολο παιχνίδι,όμως,έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.Ήρθαμε για τη νίκη

Νταμπράουσκας:Περιμένουμε πιο δύσκολο παιχνίδι,όμως,έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.Ήρθαμε για τη νίκη

By on 13 Αυγούστου, 2024 0 239 Views

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει της ρεβάνς της Ομόνοιας στην Ουγγαρία, κόντρα στη Φέχερβαρ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με τους πράσινους να έχουν το υπέρ τους 1-0 του ΓΣΠ.

Οι τοποθετήσεις του:

Αρχικά«Αρχικά, ευχαριστώ την Φεχερβαρ για την θερμή υποδοχή, είναι μια πανέμορφη χώρα η Ουγγαρία. Ήρθαμε για τον επαναληπτικό, πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τον κόσμο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, όμως περιμένουμε πιο δύσκολο παιχνίδι. Η Φέχερβαρ είναι μια φιλόδοξη και πεινασμένη ομάδα για διακρίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να υποφέρουμε σε κάποια σημεία του αγώνα, όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και την προετοιμασία που κάναμε. Δεν ήρθαμε για να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά για να κερδίσουμε όπως κάνουμε πάντα. Αυτή η φιλοδοξία της ομάδας. Ο κόσμος θέλει αν δει με πράξεις στο γήπεδο πως ήρθαμε για τη νίκη».

Αν θα είναι διαφορετική η Ομόνοια στο αυριανό ματς: «Αγωνίζονται δύο ομάδες και εμείς πρέπει να δείξουμε το πόσο καλά έχουμε προετοιμαστεί τόσο στο τακτικό όσο και στο αγωνιστικό πλάνο. Σίγουρα θα υπάρχουν ξανά δύσκολες στιγμές όμως το κλειδί για εμάς θα είναι να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο την νίκη από τον αντίπαλο».

Για τους Μασούρα-Ντιούνκου: «Και οι δύο έχουν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμοι».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας«Είναι απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό με την παρουσία κόσμου και τους ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε να τους χαρίσουμε την πρόκριση».