20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στο EUROPA LEAGUE.Δεν ήρθε ανατροπή κόντρα στην Σλόβαν,Παράπονα για τη διαιτησία για πέναλτι και μη αποβολή

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στο EUROPA LEAGUE.Δεν ήρθε ανατροπή κόντρα στην Σλόβαν,Παράπονα για τη διαιτησία για πέναλτι και μη αποβολή

By on 13 Αυγούστου, 2024 0 443 Views

Είχε δύσκολο έργο, πάλεψε, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα το ΑΠΟΕΛ, που ειδικά στο α’ μέρος έχασε ευκαιρίες χωρίς όμως να βρει στόχο και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μετά το 0-0 του ΓΣΠ σε συνδυασμό 2-0 της Σλοβακίας, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με το…πόδι στο γκάζι μπήκε το σύνολο του Νταβίντ Γκαγιέγο που από νωρίς περιόρισε τους αντιπάλους του σε παθητικό-αμυντικό ρόλο. Όμως, παρά τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι παίκτες του Ισπανού κόουτς, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα, με μεγαλύτερη φάση το δοκάρι σε κεφαλιά του Μαρκίνιος στο 40’. Κάπως έτσι, το…άγονο 0-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι του Μπάιριτς στο 18ο λεπτό.Ήταν χέρι σε έκταση και πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν το είδε αλλά ούτε ο βαρίστας θεώρησε παράβαση.
Στο 50’ της επανάληψης, ήταν σειρά των φιλοξενουμένων να «αγγίξουν» το γκολ, όμως ο Μακ που βγήκε απέναντι από τον Μπέλετς, είδε τον Σλοβένο κήπερ να ακουμπάει τόσο όσο την μπάλα για να τη στείλει στο δοκάρι.
Δέκα λεπτά μετά, στο 60’ ο Κάσια γλίτωσε την ομάδα του, αφού απομάκρυνε στη γραμμή, τη σκαστή κεφαλιά του Σούσιτς.
Έτσι, όχι μόνο δεν ήρθε το γκολ για το ΑΠΟΕΛ με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι ολοκλήρωσαν και με 10 παίκτεςλόγω δεύτερης κίτρινης του Πέτροβιτς στο 80’.Ο Πέτροβιτς είδε την πρώτη κίτρινη γιατί ζήτησε από τον διαιτητή δεύτερη κίτρινη για τον Τόλιτς για τράβηγμα στον Κοσταντίνοφ που ήταν όντως παράβαση για κίτρινη.Το πέναλτι που δεν δόθηκε και η απόφαση του διαιτητή να μην δείξει δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της Σλόβαν συνέβαλαν στην εξέλιξη του αγώνα και έχει παράπονα το ΑΠΟΕΛ ωστόσο κάποιοι βασικοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για να κάνουν το κάτι παραπάνω που εχρειάζετο το ΑΠΟΕΛ για την νίκη.
Πλέον, οι πρωταθλητές Κύπρου θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίγα Λετονίας ή τη Σάντα Κολόμα της Ανδόρας.(2-0 κέρδισε στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Λετονίας)

ΑΠΟΕΛ (Γκαγιέγο): Μπέλετς, Σούσιτς (90+3′ Σιπριάνο), Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τσεπάκ (68′ Δώνης), Σαρφό (68′ Μάγιερ), Μαρκίνιος (76′ Κόρμπου), Ντογκαλά (68′ Ντράζιτς), Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Θεοδώρου, Σατσιάς, Καττιρτζής, Αντωνίου, Πολυκάρπου. 

Σλόβαν (Βάις): ΤάκατςΜπλάκμανΚάσια, Βίμερ, Ζουμπέρου, Μπάιριτς, Κούτσκα, Τόλιτς (61′ Ζόκε), Μακ (85′ Σαββίδης), Βάις (75′ Μαρτσέλι), Στρέλετς (75′ Μπαρσεγκιάν). 
Στον πάγκο: Τρνόφσκι, Χρντίνα, Βουτ, Ίσακ, Ματέας, Μεντφέντεφ, Μουστάφιτς, Βόιτκο. 


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσεπάκ, Ελ Αραμπί / Τόλιτς, Βίμερ, Βάις, Κούτσκα, Ζουμπέρου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πέτροβιτς (2η κίτρινη,80΄)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 13.057

Διαιτητής:  Sascha Stegemann (Γερμανία)
Βοηθοί: Christian Dietz, Christof Günsch (Γερμανία )
Τέταρτος: Tobias Reichel (Γερμανία)
VAR: Pascal Müller (Γερμανία)
AVAR: Katrin Rafalski  (Γερμανία)