20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O Kίτσος επίσημα στην Ομόνοια με τριετές συμβόλαιο

By on 13 Αυγούστου, 2024 0 189 Views

Η Ομόνοια πριν από λίγο προανήγγειλε την 9η μεταγραφή της  και στη συνέχεια ανακοίνωσε μέσω του επίσημου καναλιού της, ΟΜΟΝΟΙΑ TV την απόκτηση του Ελλαδίτη αριστερού μπακ, Φώτη Κίτσου για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «3».

H ανακοίνωση:

Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του 21χρονου Ελλαδίτη αριστερού ακραίου αμυντικού, Φώτη Κίτσου.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 3.

Ο Φώτης Κίτσος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας, καθώς φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε 32 αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και συνέβαλε στην κατάκτηση του κυπέλλου, έχοντας συμμετοχές και στους ομίλους του UEFA Europa League.

Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς και έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων» στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Βόλο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Φώτη Κίτσο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο