19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αντσελότι: «Η Ρεάλ κατέστρεψε τις διακοπές μου, έχω τόσους καλούς παίκτες και δεν ξέρω ποιους να βάλω»

Αντσελότι: «Η Ρεάλ κατέστρεψε τις διακοπές μου, έχω τόσους καλούς παίκτες και δεν ξέρω ποιους να βάλω»

By on 14 Αυγούστου, 2024 0 520 Views

Με… γερή δόση χιούμορ σχολίασε το ομολογουμένως υπερπλήρες ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της νέας σεζόν ο Κάρλο Αντσελότι.

Και Βινίσιους και Ροντρίγκο και Μπέλινγκχαμ, πλέον και Μπαπέ! Και δεν… συμμαζεύεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά δείχνει έτοιμη να φτάσει σε νέα ύψη αυτή τη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον «υπόσχεται» το απίθανο ρόστερ της, το οποίο αποτελείται από μια σειρά ελίτ ποδοσφαιριστών, ικανών να ορίσουν το παρόν και το μέλλον της.

Κι αν οι οπαδοί της είναι ενθουσιασμένοι, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε… προβληματισμένος. Ο Ιταλός κόουτς με χαρακτηριστικό χιούμορ σχολίασε το υπερπλήρες ρόστερ της Βασίλισσας εν όψει της νέας σεζόν και έγινε viral.

«Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα, το σκέφτομαι όλο το καλοκαίρι. Έχω τόσους καλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου που δεν ξέρω ποιους να βάλω. Η Ρεάλ κατέστρεψε τις διακοπές μου», είπε γελώντας ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού του Super Cup κόντρα στην Αταλάντα (14/08 – 22:00 Cytavision).

Όσον αφορά την ετοιμότητα του Κιλιάν Μπαπέ, ο Ιταλός ανέφερε: «Ο Μπαπέ είναι έτοιμος στο 100%, δείχνει συνεχώς την ποιότητα, την επιθυμία και την αφοσίωσή του».