16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αυτό είναι το προφίλ της Λανς που περιμένει τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League

Αυτό είναι το προφίλ της Λανς που περιμένει τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League

By on 16 Αυγούστου, 2024 0 708 Views

Δείτε το προφίλ της γαλλικής Λανς, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Conference League

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε εντέλει να υπερβεί το εμπόδιο του  Άγιαξ, με τους “πράσινους”, να και να συνεχίζουν πλέον στη τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στα playoffs του Conference League θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Λανς. Η πρώτη αναμέτρηση αυτού του ζευγαριού θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου, στην έδρα της ομάδας της League One. Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 29 του ίδιου μήνα.

Η Λανς ιδρύθηκε το 1906 και η έδρας της είναι το “Μπολάρ”, το οποίο διαθέτει χωρητικότητα 38.000 θεατών. Στα 118 χρόνια της ιστορίας της η ίδια μετρά ένα πρωτάθλημα, το 1998, το Λιγκ Καπ το 1999. Τη περσινή σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, γεγονός που της έδωσε το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προπονητής της Λανς είναι είναι οι ο 31χρονος Βέλγος Γουίλ Στιλ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την ομάδα στις 1 Ιουλίου. Όσον αφορά το φετινό ρόστερ, οι Γάλλοι διαθέτουν ορισμένα σημαντικά ονόματα, όπως ο 25χρονος Αυστριακός στόπερ Κέβιν Ντάνσο και ο 25χρονος Αργεντινός αμυντικός Φακούντο Μεντίνα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια, καθώς και ο 30χρονος Γαλλοκονγκολέζος τερματοφύλακας Μπράις Σάμπα, του οποίου η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια.