19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με καλές στιγμές αλλά και αδυναμίες στο φιλικό ντέρμπι Ν Σαλαμίνα και Ανόρθωση (2-2)

Με καλές στιγμές αλλά και αδυναμίες στο φιλικό ντέρμπι Ν Σαλαμίνα και Ανόρθωση (2-2)

By on 17 Αυγούστου, 2024 0 743 Views

Σε ένα γεμάτο παιχνίδι με 4 γκολ και αρκετές φάσεις, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε φιλικό στο “Αμμόχωστος-Επιστροφή”.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του Γούλερι (37’ και 39΄) και η Νέα Σαλαμίνα μείωσε σε 2-1 με τον Τόμοβιτς στο 45+2 και ισοφάρισε σε 2-2 στο 76’ με τον Νάρσινγκ με την Ανόρθωση να διαμαρτύρεται για οφσάιντ αλλά χωρίς VAR δεν είχαν αντίκρυσμα οι διαμαρτυρίες όπως και για ένα πέναλτι που ζήτησε στο Α ημίχρονο

Με πολλές αλλαγές προς το τέλος η Ανόρθωση με ανάμικτες 11αδες η Ν Σαλαμίνα στα δύο ημίχρονα είχαν καλές στιγμές αλλά και αδυναμίες .

Ο Χρυσοπουλος έπαιξε από την αρχή με τον Τεσέϊρα να ήταν εκτός με κάποιες ενοχλήσεις .Έδειξε ανέτοιμος πάντως .Αλλαγή μπήκε και ο Θεοδώρου στην Ανόρθωση ενώ επανήλθε ο Παρούτης σαν αλλαγή.

Στη Ν Σαλαμίνα επανήλθε για λίγο ο αρχηγός Σεργίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Παπαγεωργίου, Ντιακιτέ, Τόμοβιτς, Λέζιακς, Κουμπαρής, Καρλίτος, Μπεχαράνο, Φερνάντεζ, Γκμπέλε, Ντουριμισάι.

Ανόρθωση: Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Κίκο, Μλάτζοβιτς, Χρυσόπουλος, Μουκάπι, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Λόπες