16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Αστέρα

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Αστέρα

By on 19 Αυγούστου, 2024 0 629 Views

Ο Κρεσπί με μία αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους”, ωστόσο, να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Σιδηρόπουλο, για την κατακύρωση του τέρματος. Αυτός είναι ο λόγος που το “τριφύλλι” αμφισβητεί την εγκυρότητα του γκολ.

Το γκολ πέτυχε με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κρεσπί στο 51′, με τον Ισπανό μάλιστα μία φάση νωρίτερα να κερδίζει με ατομική ενέργεια την κόκκινη του Ζέκα.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” διαμαρτύρονται έντονα για την εγκυρότητα του γκολ του Ισπανού, με τον λόγο να βασίζεται στον κανονισμό διαιτησίας.

Σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο στον κανονισμό 13 στο εγχειρίδιο διαιτησίας, “όταν υπάρχουν τρεις ή παραπάνω παίκτες μίας ομάδας στο τείχος για την εκτέλεση φάουλ, τότε ποδοσφαιριστής από την αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον ένα μέτρο από αυτό”.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης AKTOR: Αυτός είναι ο λόγος που διαμαρτύρονται οι πράσινοι για το γκολ του Κρεσπί

Μάλιστα, με βάσει τον κανονισμό, ο διαιτητής της εκάστοτε αναμέτρησης, εφόσον αντίπαλος παίκτης εμποδίζει ή παρενοχλεί το τείχος της αμυνόμενης ομάδας, τότε υποχρεούται να δώσει έμμεσο λάκτισμα υπέρ της ομάδας που δέχεται την παράβαση.