19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νταμπράουσκας:Θέλουμε να αναπτύξουμε το ρόστερ μας και να δείξουμε ότι έχουμε βάθος(Γιαυτό δεν ζήτησε αναβολή η Ομόνοια με τον Εθνικό)

Νταμπράουσκας:Θέλουμε να αναπτύξουμε το ρόστερ μας και να δείξουμε ότι έχουμε βάθος(Γιαυτό δεν ζήτησε αναβολή η Ομόνοια με τον Εθνικό)

By on 21 Αυγούστου, 2024 0 181 Views

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, στη διάσκεψη τύπου αναφέρθηκε και στο γιατί δεν κατέθεσε αίτημα αναβολής της πρεμιέρας η Ομόνοια, για το ματς ενάντια στον Εθνικό, παρά το ότι μπορούσε να το πράξει.
Η απάντησή του:

Γιατί δεν προχώρησε σε αναβολή της πρεμιέρας η Ομόνοια«Εάν θέλουμε να είμαστε διαφορετική και μεγάλη ομάδα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε δύο και τρία ματς τη βδομάδα. Αν λέμε πως έχουμε βάθος στο ρόστερ αλλά δεν το δείχνουμε πώς θα το πιστέψουμε; Θέλουμε να δείξουμε πως γινόμαστε καλύτεροι . Δεν θέλω οι παίκτες μου να εφησυχάζονται. Δεν θέλω να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην 11άδα. Θέλω να φεύγουν από την προπόνηση και να σκέφτονται πώς θα κρατήσουν τη θέση τους στην 11άδα. Οι αγώνες που μας περιμένουν είναι μία…ζούγκλα και τα επίσημα ματς θα μας μάθουν να επιβιώνουμε. Θέλουμε να αναπτύξουμε το ρόστερ μας και να δείξουμε ότι έχουμε βάθος σε ανταγωνιστικό επίπεδο κι είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό κόντρα στον Εθνικό».