19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΚΚΑΣ:Ήταν μια πρεμιέρα δύσκολη, προχωρούμε.Προσπαθούμε για ενίσχυση

ΟΚΚΑΣ:Ήταν μια πρεμιέρα δύσκολη, προχωρούμε.Προσπαθούμε για ενίσχυση

By on 23 Αυγούστου, 2024 0 478 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στο κανάλι της Cytavision ο τεχνικός της Ανόρθωσης Γιάννης Οκκάς  μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

”Η Αραδίππου ήρθε με τακτική συγκεκριμένη, δυστυχώς δεν καταφέραμε στις ευκαιρίες που βρήκαμε να τη ξεκλειδώσουμε. Ειδικά στο Α’ ημίχρονο βρήκαμε ευκαιρίες για να γίνει το έργο μας πολύ πιο εύκολο. Μια πρεμιέρα δύσκολη και συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια. Είναι μόλις η αρχή”. 

Λίγο αργότερα στην διάσκεψη Τύπου ανέφερε…

“Προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος να ελέγξουμε τον ρυθμό, μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις. Ψάχναμε αυτό το γκολ που θα μας έκανε πιο εύκολο το έργο μας αλλά δεν το βρήκαμε.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο, όσο περνούσε ο χρόνος, η Ομόνοια προσπαθούσε να μας κάνει την ζημιά. Ήταν μια πρεμιέρα δύσκολη, προχωρούμε. Είναι ένας μακρύς δρόμος. Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα”.

Για το αν καθυστέρησε να κάνει αλλαγές στο β’ μέρος: “Θεωρώ ότι δεν έγιναν αργά οι αλλαγές, η 3αδα με την 4αδα έχει να κάνει με το πώς μπορείς να μετατρέψεις τον σχηματισμό. Όλοι οι σχηματισμοί είναι επιθετικοί και αμυντικοί. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αλλαγές είναι συγκεκριμένες αυτή την στιγμή, χωρίς να υποτιμώ τα παιδιά που έχουν κάνει προετοιμασία και έχουν δείξει ένα φανταστικό πρόσωπο”.

Για το αν θα έχει σύντομα μεταγραφικές ανακοινώσεις: “Το προσπαθούμε”.