29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA:Εκτός αποστολής ο Εβάντρο.Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Νταμπράουσκας

OMONOIA:Εκτός αποστολής ο Εβάντρο.Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Νταμπράουσκας

By on 24 Αυγούστου, 2024 0 429 Views

Aνακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του (25/08) αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

Ο Εβάντρο Κόστα έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής λόγω ελαφρών ενοχλήσεων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

 Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας φιλοξενεί (25/8-20:00, Cytavision) τον Εθνικό Άχνας και θέλει να συνεχίσει την…τρελή Ευρωπαϊκή της πορεία και στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ο 47χρονος κόουτς, ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα για…επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τη μεγάλη νίκη ενάντια στους Αζέρους ενώ προανήγγειλε κι αλλαγές οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετές. Παράλληλα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει στον Εβάντρο που έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής. 
Το στοίχημα για όσους κληθούν να αγωνιστούν είναι να αποδείξουν πρώτα στους ίδιους και μετά στον προπονητή τους, πως μπορούν να ανταποκριθούν όποτε τους ζητηθεί. Εξάλλου, το ρόστερ της Ομόνοιας έχει τέτοιο βάθος που προσφέρεται για να γίνουν αρκετές αλλαγές

Μία πιθανή 11άδα του Λιθουανού αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Ουζόχο (Φαμπιάνο), ΜασούραΕλάντερΛανγκΚίτσο (Χαμάς), ΚούσουλοΕράκοβιτςΧάμποΑτζίλιΑλιούμ (Σεμέδο), Κακουλλή.