19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Superleague:Πρώτη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, να κάνει το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ

Superleague:Πρώτη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, να κάνει το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ

By on 25 Αυγούστου, 2024 0 299 Views

Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή (25/08) όπου ο Αστέρας AKTOR φιλοξενεί τον Βόλο (NS2, 19:00), ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό (NS1, 20:30) και ο Παναθηναϊκός, τον Λεβαδειακό (CS1, 21:00).

Μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου, η 2η αγωνιστική συνεχίζεται με άλλα τρία ματς και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (26/08) με το ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea.

Όσο για τους αγώνες της Κυριακής (25/08), το πρόγραμμα ανοίγει το Αστέρας AKTOR που φιλοξενεί τον Βόλο και επιθυμεί να… ντουμπλάρει τις νίκες μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ (NS2, 19:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει για πρώτη φορά μαζί του τον Σιμόν Ντελί που αποκτήθηκε πρόσφατα, όχι όμως και τον Άλχο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η αποστολή είναι: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Φαράι, Ζουγλής

Από την άλλη στον Βόλο, ο Χοακίν Γκόμεζ θα έχει στη διάθεση του τον Ντε Καμπς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Στο κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του και ο Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή χωρίς να υπολογίζει τον Κουλιεράκη που ετοιμάζεται για τη Βόλφσμπουργκ ενώ ο Τόμας έμεινε εκτός λόγω τραυματισμούς. Από την άλλη, στην αποστολή είναι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ

Όσο για τον Παναιτωλικό, ο Πετράκης πήρε μαζί του τον Μλάντεν που εξέτισε την ποινή του την προηγούμενη αγωνιστι9κή ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Ρουίς που αποκτήθηκε πρόσφατα. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Ρόα, Πάλμα, Στάγιτς αλλά και ο τιμωρημένος Σιέλης.

Αναλυτικα: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρεθ, Στεργιάκης, Τορεχόν

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το παιχνίδι με τη Λανς και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Λεβαδειακό. Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός αποστολής τους Ιωαννίδη και Ίνγκασον ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένος Ζέκα όπως και τους Βιλένα – Βέρμπιτς.

Από την άλλη, επιστρέφει ο Πάλμερ-Μπράουν μετά από μεγάλο διάστημα αλλά και ο Σπόραρ που είχε πρόβλημα τραυματισμού. Αναλυτικά: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Εραμούσπε, Λιάγκα και Μορέιρα. Η αποστολή είναι: Γκαραβέλης, Γκροφ, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Κασέμι, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι και Γιοκέ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αστέρας AKTOR – Βόλος 19:00 (NS2)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 20:30 (NS1)
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 21:00 (CS1/Cytavision 5)