20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • To σκορ(3-0) δεν λέει την αλήθεια.Η Ομόνοια πολύ πιο δύσκολα κέρδισε τον Εθνικό που ήταν πολύ καλός και ζήτησε γκολ στο 1-0

To σκορ(3-0) δεν λέει την αλήθεια.Η Ομόνοια πολύ πιο δύσκολα κέρδισε τον Εθνικό που ήταν πολύ καλός και ζήτησε γκολ στο 1-0

By on 25 Αυγούστου, 2024 0 433 Views

Ο Χάμπος κόντρα στην ροή του αγώνα έσπασε τον γόρδιο δεσμό, η Ομόνοια άντεξε την πίεση, μπήκε ο Αλιούμ και έβαλε άλλα δύο γκολ και οι πράσινοι συνεχίζουν αλάνθαστοι.
Η Ομόνοια νίκησε 3-0 τον Εθνικό στο ΓΣΠ  πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Άχνας φωνάζει για την φάση του 59’ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος στο σουτ του Μπονέτο ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.
Γενικότερα ο Εθνικός έδειξε εξαιρετική εικόνα στο ΓΣΠ και το σκορ δεν λέει την αλήθεια εικόνα του αγώνα

Και αυτό γιατί πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Αλιούμ, οι πράσινοι πέρασαν δύσκολες στιγμές μιας και η ομάδα της Άχνας, η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις, μπορούσε και να σκοράρει πρώτη αλλά και να ισοφαρίσει.

Όμως όταν δεν σκοράρεις, η μπάλα τιμωρεί και η Ομόνοια το έκανε τρεις φορές. Μία με τον Χαραλάμπους στο 32΄ όταν με σουτ νίκησε τον Φλόρες και «κλείδωσε» τη νίκη με τον Αλιούμ στο 77΄, με πλασέ από κοντά μετά από ασίστ του Κακουλλή και ενώ προηγουμένως είχε κάνει κάθετη μπαλιά ο Σίμιτς. Ο Αφρικανός στο 85΄, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στυλιανού, έδωσε… διαστάσεις στην πράσινη νίκη.

Σημείο αναφοράς της αναμέτρησης η φάση στο 59΄, όπου το βολέ του Μπονέτο μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά η μπάλα κτύπησε στο έδαφος. Η φάση αφού εξετάστηκε για τρία λεπτά από το VAR (Κωνσταντίνος Φωτίου), αποφασίστηκε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρας, Ελάντερ, Κουλιμπαλί (88΄ Λανγκ), Παναγιώτου (46΄ Χαμάς), Μάριτς, Χαραλάμπους (50΄ Εράκοβιτς), Κούσουλος, Ατζίλι (72΄ Αλιούμ), Σίμιτς, Στεπίνσκι (72΄ Κακουλλής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Φλόρες, Οφόρι, Παναγιώτου, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Ιωάννου, Στυλιανού, Γκονζάλες (67΄ Πεχλιβάνης), Μπαχανάκ, Μπονέτο (79΄ Αντερέγκεν), Μπρένο.

OMONOIA: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί (88′ Λανγκ), Ελάντερ, Παναγιώτου (46′ Χαμάς), Μασούρας, Κούσουλος, Χάμπος (50′ Εράκοβιτς), Μάριτς, Ατζίλι (72′ Αλιούμ), Σίμιτς, Στεπίνσκι (72′ Κακουλλής).
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιούνκου, Κίτσος, Σεμέδο, Κακουλλής, Λανγκ, Χαμάς, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλόρες, Ντε Ιριόνδο, Λίπσκι, Μπονέτο (79′ Αντερέγκεν), Παναγιώτου, Γκονζάλες (66′ Πεχλιβάνης), Ιωάννου, Στυλιανού, Μπαχανάκ, Οφόρι, Μπρένο (90+6′ Μιλιντσεάνου).
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Παπαστυλιανού, Σούλης, Πεχλιβάνης, Εγκωμίτης, Ντουμπόφ, Μιλινσεάνου, Βενιζέλου, Αντερέγκεν, Πέρδιος, Αγγελόπουλος.

ΓΚΟΛ: 32′ Χάμπος, 77′, 85′ Αλιούμ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Μαεούρας/ Οφόρι, Γκονζάλες

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 9645

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Σωκράτους Κυριάκος
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα