19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ:Δυο σίγουρες για League Phase,ελπίζουμε και για τρίτη Κυπριακή ομάδα.Νέα δεδομένα και στα τηλεοπτικά με το ΡΙΚ να έχει πρώτη επιλογή στην επόμενη φάση και τα υπόλοιπα η Cytavision

ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ:Δυο σίγουρες για League Phase,ελπίζουμε και για τρίτη Κυπριακή ομάδα.Νέα δεδομένα και στα τηλεοπτικά με το ΡΙΚ να έχει πρώτη επιλογή στην επόμενη φάση και τα υπόλοιπα η Cytavision

By on 27 Αυγούστου, 2024 0 439 Views

Το μεγαλύτερο κομμάτι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μας πέρασε (έμειναν οι δύο αναβληθέντες αγώνες) και πλέον επιστρέψαμε σε Ευρωπαϊκή εβδομάδα.

Την Πέμπτη οι ομάδες μας θα κάνουν την προσπάθεια τους για να κλείσουν θέση σε League Phase Europa League και Conference League.
Η Ομόνοια μετά το 6-0 του πρώτου αγώνα επί της Ζίρε θα πάει για τυπικούς λόγους στο Αζερμπαιτζάν.
Το ΑΠΟΕΛ και η Πάφος FC καλούνται να κάνουν ανατροπές και να προκριθούν.

Δεδομένη είναι η πρόκριση της Ομόνοιας ,ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή του σε LEAGUE PHASE αφού και να μην κάνει την ανατροπή θα συνεχίσει στο Conference Phase.

Έχουμε λοιπόν δυο σίγουρες ομάδες να συνμεχίζουν και ελπίζουμε και ευχόμαστε να περάσει και η Πάφος οπότε η Κύπρος θα έχει τρεις ομάδες σε League Phase.

Να σημειώσουμε στην League Phase αλλάζουν και τα τηλεοπτικά δεδομένα.Συγκεκριμένα ναι μεν τα πλείστα παιχνίδια θα μεταδίδονται από την Cytavision και στις δυο διοργανώσεις αλλά το ΡΙΚ θα έχει σε κάθε αγωνιστική την πρώτη επιλογή και όταν υπάρχουν Κυπριακές ομάδες εντός ή εκτός,θα είναι υποχρεωμένο να επιλέγει ποιόν αγώνα Κυπριακής ομάδας θα μεταδόσει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΠΛΕΪ ΟΦ EUROPA LEAGUE
20:00 ΑΠΟΕΛ-RFS ΡΙΓΑ(1-2) (Cablenet)

ΠΛΕΪ ΟΦ CONFERENCE LEAGUE
19:00 ΖΙΡΕ-ΟΜΟΝΟΙΑ(0-6) (Cytavision)
20:00 ΠΑΦΟΣ FC-ΚΛΟΥΖ(0-1)(Cablenet)