19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λυτρωτής ο Κβιλιτάια με το πρώτο του γκολ για τον Άρη. Έμεινε στις εντυπώσεις η Ομόνοια 29Μ που στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα

Λυτρωτής ο Κβιλιτάια με το πρώτο του γκολ για τον Άρη. Έμεινε στις εντυπώσεις η Ομόνοια 29Μ που στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα

By on 30 Αυγούστου, 2024 0 469 Views

Ο Άρης δυσκολεύτηκε, αγχώθηκε, μόχθησε, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη  με 1-0 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου εντός έδρας, για την 2η αγωνιστική, χάρη σε κεφαλιά του Κβιλιτάια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι, ήταν πολύ σωστά τοποθετημένοι κι αυτό δεν άφησε τους γηπεδούχους να φανούν ιδιαίτερα απειλητικά, με τον Στρέζο να ανταποκρίνεται όποτε του ζητήθηκε.
Όλα αυτά όμως, μέχρι το 77’ όταν ο Γεωργιανός στράικερ της ομάδας της Λεμεσού έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στρούσκι κι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να ανοίξει λογαριασμό, και να…σώσει τον Άρη που έκανε το δύο στα δύο κι έφτασε τους έξι βαθμούς.
Αντιθέτως, η Ομόνοια 29ης Μαΐου, παρά την προσπάθεια, μετράει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μετά από ισάριθμα παιχνίδια.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Λιγοστές φάσεις στο πρώτο μέρος, όλες μετά το πρώτο ημίωρο.

Στο 33΄ ο Μαγιαμπέλα έκανε το σουτ μέσα από περιοχή, με την μπάλα να φεύγει έξω, ενώ στο 41΄ ο Κορέια έκανε το σουτ, με τον Στρέζο να διώχνει και να κρατάει το μηδέν παθητικό.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, ο Άρης πίεσε, ο Σπιλέφσκι έκανε όλες του τις αλλαγές μέχρι και το 76΄, προσπαθώντας να βρει λύση, όμως η Ομόνοια 29ης Μαΐου κρατούσε γερά στα μετόπισθεν και δύσκολα άφηνε ανοικτούς χώρους.

Στο 78΄ έμελλε εν τέλει να βρεθεί η λύση μέσω στημένης φάσης, λύνοντας το… γόρδιο δεσμό. Ο Στρούσκι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κβιλιτάια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 1-0, παρότι η ομάδα της Λεμεσού είχε στη συνέχεια 2-3 ευκαιρίες για να… σκοτώσει το παιχνίδι και να διευρύνει το προβάδισμά της.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό (76′ Μποακί), Γκόλντσον, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Νίκολιτς (76′ Σαρφό), Στρούσκι, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα (60′ Σεμέδο), Κοκόριν (33′ Κβιλιτάια), Σάβο (60′ Γκομίς)
Στον πάγκο: Πισίηας, Σωφρονίου, Μουσούντα, Μπράουν, Αμπουμπακάρ, Μάτισικ, Σανέ. 

Ομόνοια 29Μ (Πετράκης): Στρέζος, Ντεσλάντς, Ανδρέου (80′ Παύλου), Γκαρσία, Πική (60′ Ράμος), Φιάκας (80′ Αρτεμίου), Ψάλτης (80′ Ποντικός), Γουίλερ, Καρπ, Ρ. Φερνάντες, Τρούγιτς (90′ Α. Φερνάντες).
Στον πάγκο: Μπρολ, Κονομής, Αλαμπρίτης, Φαμπίνιο, Χέιλεν, Γαβριηλίδης, Παττίχης. 

ΣΚΟΡΕΡ: Κβιλιτάια (77′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στρούσκι, Μπένγκτσον, Γκομίς / Φερνάντες, Ντεσλάντς, Φιάκας, Γουΐλερ. Φ. Γκαρσία, Αρτεμίου

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία