19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι στοχεύει τη νίκη.Ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές στην 11αδα

Η Ανόρθωση στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι στοχεύει τη νίκη.Ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές στην 11αδα

By on 31 Αυγούστου, 2024 0 313 Views

To αποτέλεσμα της πρεμιέρας δεν ήταν αυτό που ήθελε αλλά η ζωή συνεχίζεται και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έφτασε κιόλας για την Ανόρθωση.

Δεύτερο σερί ματς για την «Κυρία» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά αυτό δεν θα μοιάζει σε καμιά περίπτωση με το πρώτο.

Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο οποίος θα πάει στη Λάρνακα και θέλει μόνο νίκη, όπως και η Ανόρθωση.

Μετά το ματς της πρεμιέρας υπολόγιζαν στην Ανόρθωση ότι θα είχαν ενισχύσεις μέσω μεταγραφών αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν και οι μεταγραφές ακόμα δεν ήρθαν.Φυσικά και να έρχονταν δεν θα υπολογίζονταν για το σημερινό ντέρμπι οπότε ο Οκκάς γνώριζε θα πάει με το υφιστάμενο ρόστερ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και με  επιπλέον επιλογές σε σχέση με τον αγώνα με την Ομόνοια Αρ.

Ο Αντρέ Τεσέιρα είναι πανέτοιμος και επιστρέφει, ενώ ο Σπόλιαριτς που αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου είναι σε καλύτερη κατάσταση με μία εβδομάδα επιπλέον προπονήσεις στα πόδια του.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης είδε στην πρεμιέρα και τα θετικά της ομάδας του και της τακτικής του και κάποιες αδυναμίες στην επίθεση. Μέσα λοιπόν από το υφιστάμενο υλικό και τους παίκτες που θα επιλεχθούν για την 11αδα θα προσπαθήσει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία και να σταθεροποιήσει  την αμυντική που σίγουρα έδειξε καλύτερα  δείγματα, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον Απόλλωνα.

Ναι η Ανόρθωση έχει αδυναμίες και περιμένει ενίσχυση αλλά δεν παύει να είναι η Ανόρθωση και θα δώσει την δική της μάχη και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια με την στήριξη του κόσμου της.

Περιθώρια για πολλές αλλαγές δεν έχει ο Οκκάς και το ερωτηματικό είναι ποιος θα μείνει εκτός για να παίξει  ο Τεσέιρα και πιθανόν να είναι ο νεαρός Χρυσόπουλος και αν παίξει από την αρχή ο Σπόλιαριτς πως  θα διαφοροποιήσει το σχήμα. Αυτό θα του δούμε πριν από την έναρξη του αγώνα.