19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι 11αδες: Ανόρθωση -Απόλλωνας (22:00)Με αλλαγές και οι δύο ομάδες

Οι 11αδες: Ανόρθωση -Απόλλωνας (22:00)Με αλλαγές και οι δύο ομάδες

By on 31 Αυγούστου, 2024 0 122 Views


Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα (20:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα η «Κυρία» έμεινε στην ισοπαλία με την Ομόνοια Αρ. ενώ οι γαλάζιοι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ.(20:00 Cablenet)

Ανόρθωση (Οκκάς): Ζίβκοβιτς, Μουκαμπί, Τεσέιρα, Μλάντοβιτς, Κίκο, Κονσεϊσάο. Χρυσοστόμου, Αρτυματάς, Ρόγκουλιτς, Παρούτης, Λόπες.
Στον πάγκο: Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεoδώρου, Σπόλιαριτς, Γούλερι, Χρυσόπουλος, Στ.Χαραλάμπους, Σταμούλης, Μηχάλας, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους

Με  δύο αλλαγές η 11άδα του Οκκάς σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Πήραν φανέλα βασικού οι Τεσέιρα και Παρούτης αντί των Χρυσόπουλου και Γούλερι.

Απόλλωνας (Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Σελεστίν, Βούρος, Λαμ, Μαλεκκίδης, Κολ, Χάμπος, Βεϊσμπέκ, Ζμέρχαλ, Σαγκάλ, Μάρκες.
Στον πάγκο:  Λοίζου, Δημητρίου, Ντορεγκαράι, Ζήνωνος, Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Αρτυματάς, Βεϊσμπέκ, Ντρόζντεκ, Μπολί, Ντε Μάρκο.

Tρεις αλλαγές από τον Σλοβάκο τεχνικό σε σχέση με την πρεμιέρα. Λαμ, Χάμπος και Λέουβενμπεργκ, πήραν την θέση των Σάντος, Δημητρίου και Σέσι Ντ’ Αλμέιδα

-Οχι μόνο δεν είναι στην 11άδα του Απόλλωνα, δεν είναι ούτε στην αποστολή ο Μπρούνο Σάντος.

Ο λόγος είναι ότι ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και δεν ήταν σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Αντριάν Γκούλα.

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος