20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ντομίνγκεζ;Ήταν ντροπιαστική η εικόνα…Πρέπει να απολογηθώ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Ντομίνγκεζ;Ήταν ντροπιαστική η εικόνα…Πρέπει να απολογηθώ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2024 0 383 Views

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίνγκεζ μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Εθνικό Άχνας, στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:
Αρχικό σχόλιο: «Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε επανεκκίνηση. Απολογούμαι για την εικόνα. Ο κόσμος δεν το αξίζει αυτό διότι είναι πάντα δίπλα μας. Ήταν ντροπιαστική η εμφάνιση πραγματικά. Έχουμε πολλή δουλειά ειδικά στην φυσική κατάσταση αφού ακόμα στο τελευταίο 15λεπτο δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Είχαμε και τραυματίες όπως ο Σούσιτς και ο Τσεπάκ και παίκτες που έπαιξαν 120’ την Πέμπτη. Δεν είμαστε έτοιμοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν σαν και τους κρατούσε ένα πλαστικό λάστιχο στο γήπεδο. Για εμένα είναι μεγάλη έκπληξη γιατί ξέρω τους περισσότερους παίκτες από πέρσι. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα γιατί δεν ήταν φυσιολογική εμφάνιση αυτή που είδα σήμερα. Πρέπει να αντιδράσουμε και για τον κόσμο μας».

Για τις στατικές φάσεις, τι πρέπει να δουλέψει και πόσο χρόνο χρειάζεται: «Είμαστε νέα ομάδα. Είναι σημαντικές αυτές οι δύο εβδομάδες με την διακοπή. Είναι διαδικασία να βελτιώσεις τις στατικές φάσεις και θα το δουλέψουμε αρκετά. Έχουμε καλό ρόστερ με περισσότερες επιλογές σε σχέση με την περσινή χρονιά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Για τον χρόνο που χρειαζόμαστε πιστεύω δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Άλλες ομάδες είναι ήδη εκεί. Σαφώς και μια προετοιμασία χρειάζεται 3-4 εβδομάδες αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το πράξουμε πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να χάνουμε βαθμούς. Δεν θα φτάσουμε στο επίπεδο που θα ήθελα σύντομα αλλά θα προσπαθήσουμε».

“Η ομάδα δεν είναι έτοιμη για να ανταγωνιστεί , λες και οι ποδοσφαιριστές μας τους κρατούσαν με λάστιχο και δεν μπορούσαν να τρέξουν.”

“Όταν δεν είσαι έτοιμος να αγωνιστείς, τότε κάνεις λάθη στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ μεγάλη έκπληξη γιατί ξέρω τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε.”

“Αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν μια φυσιολογική εμφάνιση και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση.”