16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Cyprus League by Stoiximan:Ντέρμπι ΑΕΚ-Πάφος FC  και δοκιμασίες για ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια από Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα(πρόγραμμα και συνέχεια)

Cyprus League by Stoiximan:Ντέρμπι ΑΕΚ-Πάφος FC  και δοκιμασίες για ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια από Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα(πρόγραμμα και συνέχεια)

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2024 0 69 Views

Πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Cyprus League by Stoiximan σήμερα Κυριακή (1/9) με τρεις αναμετρήσεις. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι το ντέρμπι στην Αρένα όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Πάφος FC στις 18:30. Στις 20:00 το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ και στις 20:30 η Νέα Σαλαμίνα την Ομόνοια στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Θα είναι ο πρώτος αγώνας στο πρωτάθλημα για ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα λόγω των αναβολών που αποφασίστηκαν για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

H AEK κέρδισε στην πρεμιέρα τον Απόλλωνα και με νίκη κόντρα στην Πάφο θα πετύχει το 2Χ2 σε ντέρμπι μάλιστα, και θα αφήσει για καλά πίσω της την απογοήτευση του πρόωρου αποκλεισμού στην Ευρώπη και της κακής εικόνας των φιλικών. Η Πάφος με τον ενθουσιασμό της πρόκρισης στην Ευρώπη και την δυναμική στοχεύει νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αφού θέλει φέτος να φτάσει στην κορυφή.

Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί στον αγώνα με τον Εθνικό ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του αφού η ομάδα της Άχνας έδειξε κόντρα στην Ομόνοια ότι έχει αξιόμαχο σύνολο.

Η Ομόνοια πάει στο Αμμόχωστος σαν φαβορί αλλά η Ν. Σαλαμίνα στην έδρα της είναι ικανή για την έκπληξη

Ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικής .

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Αυγούστου

 Άρης – Ομόνοια 29Μ  1-0

Σάββατο 31 Αυγούστου

Ανόρθωση – Απόλλων 1-2

ΑΕΛ – Ομόνοια Αρ. 1-0

ΕΝΠ-Καρμιώτισσα 0-1

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

18:30 ΑΕΚ – Πάφος FC(Cytavision)

20:00 ΑΠΟΕΛ – Εθνικός (Cablenet)

20:30 Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια(Cytavision)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δεν καθορίστηκαν οι ημέρες της αγωνιστικής.

Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ(Cytavision)

Ομόνοια 29Μ.-ΕΝΠ(Cytavision)

Εθνικός-Νέα Σαλαμίνα(Cytavision)

Πάφος FC-Ανόρθωση (Cablenet)

Απόλλων-ΑΕΛ(Cytavision)

Ομόνοια Αρ.-Άρης(Cytavision)

Ομόνοια-ΑΕΚ(Cytavision)