16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Συλλυπητήρια της ΕΑΚ για το θάνατο του Παύλου Γερακάρη

Συλλυπητήρια της ΕΑΚ για το θάνατο του Παύλου Γερακάρη

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2024 0 816 Views

Η ΕΑΚ εκφράζει με ανακοίνωσή της τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του Παύλου Γερακάρη. Αναλυτικά: 

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και όλη η οικογένεια της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας, θρηνούν την απώλεια του Παύλου Γερακάρη, επίτιμου προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και προέδρου του ΠΣΑΤ την περίοδο 2006-2012.

Ο εκλιπών υπήρξε αγνός φίλος της ΕΑΚ, των Κυπρίων αθλητικογράφων και της Κύπρου γενικότερα. Υπήρξε πρωτεργάτης στις σχέσεις ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και για δεκαετίες εργάστηκε, από διάφορες θέσεις ευθύνης, προς όφελος των αδελφικών σχέσεων των δύο δημοσιογραφικών ενώσεων της Ελλάδας και της Κύπρου. Ήταν από τους πρωτεργάτες της σύστασης και καθιέρωσης των Συνεδριών ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και παρευρέθηκε πολλές φορές σε εκδηλώσεις της ΕΑΚ, τιμώντας μας με την παρουσία του.

Στη Γιορτή των Αρίστων που έγινε στις 8 Ιανουαρίου 2013, ο Παύλος Γερακάρης είχε τιμηθεί από την ΕΑΚ με τιμητική διάκριση, για την όλη του δράση προς όφελος των Ελλήνων και Κυπρίων αθλητικών συντακτών.

Η ΕΑΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του Παύλου Γερακάρη, τον ΠΣΑΤ και όλη την οικογένεια των Ελλήνων αθλητικών συντακτών.

Λευκωσία
05/09/2024