19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Τα παιδιά είχαν δύναμη, πάθος, θέληση. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά (Δεν ζητάμε 50.000 κόσμο, να έρθουν 5-6 χιλιάδες να βοηθήσουν την ομάδα)

ΤΙΜΟΥΡ:Τα παιδιά είχαν δύναμη, πάθος, θέληση. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά (Δεν ζητάμε 50.000 κόσμο, να έρθουν 5-6 χιλιάδες να βοηθήσουν την ομάδα)

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2024 0 336 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας:
«Παλέψαμε πάρα πολύ. Τα παιδιά είχαν δύναμη, πάθος, θέληση, δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν αμυνθήκαμε καλά αλλά γλιτώσαμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο. Βρήκαμε μια ευκαιρία, βάλαμε το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε, βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα, οι επόμενες ομάδες είναι πολύ πιο δύσκολες. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Έχουμε παίκτες που λόγω των προβλημάτων δεν μπορούμε να τους βάλουμε στη θέση τους αλλά δεν κάνουν παράπονο, είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Μετά από πέντε χρόνια κερδίσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία».
-Αν είναι κομβικό το ματς με το Κόσοβο: «Ξεκινάς για τη νίκη. Οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες από τη Λιθουανία. Θέλουμε να νιώσουμε ότι είμαστε πραγματικά στην έδρα μας. Δεν είχαμε κόσμο κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν ζητάμε 50.000 κόσμο, να έρθουν 5-6 χιλιάδες να βοηθήσουν την ομάδα».