16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχασαν σε δραματικό αγώνα και αποκλείστηκαν οι Απόλλων Ladies

Έχασαν σε δραματικό αγώνα και αποκλείστηκαν οι Απόλλων Ladies

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2024 0 423 Views

Εκτός συνέχειας του Women’s Champions League έμειναν οι Απόλλων Ladies, με την ομάδα του Αντρέα Ματθαίου να γνωρίζει την ήττα με 2-3 από τη Μούρα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η Μούρα είχε το πάνω χέρι και κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με την Μάκοβεκ να σκοράρει από μακρινή απόσταση για το 0-1 στο 15′. Οι Απόλλων Ladies δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά τέρμα που δέχθηκαν, και στο 30′ η Σόσταριτς με δυνατό σουτ αύξησε τη διαφορά, διαμορφώνοντας το 0-2.

Λίγο πριν τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Ματθαίου κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς και να μειώσει με γκολ της Γκανς στο 38ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η Μούρα είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 50′ όταν η Κολμπλ σημάδεψε το δοκάρι. Η μπάλα αμέσως μετά κατέληξε στην Μαλάκοβα, με την μπάλα να σταματάει και πάλι στο κάθετο σίδερο.Οι  Απόλλων Ladies ανασυγκροτήθηκαν και σταδιακά έβαλαν πίεση στην αντίπαλη εστία καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 79′ με κεφαλιά της Φρέντα ύστερα από ασίστ της Κλαρκ.

Ωστόσο, η Μούρα είχε τον τελευταίο λόγο και σκόραρε με γκολ της Μάκοβεκ από κοντά μετά από ασίστ της Κολμπλ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Απόλλων Ladies: Αλεμάνι, Γεωργίου (46′ Οπόνγκ), Χάρντι, Λα Μπόντα, Αβάντ (87′ Νέμετς), Φρέρικς (37′ Κλαρκ), Σουρπρίς, Χάντσον, Γκανς (66′ Γιάννου), Ελίνσκι, Φρέντα.

Μούρα: Γκάβιλετ, Βίντισαρ, Σιβολόμποβα, Κράβετς, Ράκοβεκ, Μάκοβεκ, Κος, Βίλσνικ, Σόσταριτς, Μαλάκοβα (70′ Ντόλιναρ), Κόλμπλ.