18 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 18 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στον κατάλαγο Α της Ανόρθωσης Μουσοντά και Κάργας αλλά έχει μια κενή θέση.Κρούση στον μέσο του Άρη Μόργκαν Μπράουν

Στον κατάλαγο Α της Ανόρθωσης Μουσοντά και Κάργας αλλά έχει μια κενή θέση.Κρούση στον μέσο του Άρη Μόργκαν Μπράουν

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2024 0 682 Views

   

Για να μπορέσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Μουσοντά η Ανόρθωση θα πρέπει να του καταβάλει συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση.

Αυτό δεν ήταν εφικτό μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να συνεχίζει να είναι κανονικά δηλωμένος στον κατάλογο Α.

Το διευκρινίζουμε αυτό γιατί οι ομάδες είχαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι να στείλουν στην ΚΟΠ την λίστα με το ρόστερ τους. Κανονικά δηλωμένος είναι και ο τραυματίας Γιάννης Κάργας.

Υπενθυμίζουμε ότι με την απόκτηση του Ατανάς Ίλιεφ, η Ανόρθωση συμππλήρωσε 16 θέσεις στον κατάλογο Α’.

Πρόκειται για τους Ζίβκοβιτς, Μιροσάβλιεβιτς, Κίκο, Φραν Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Σταμούλης, Τεϊσέιρα, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Κάργας, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Λόπες, Γκιούρτσο, Ίλιεφ, Μουσοντά.

Η Ανόρθωση έχει μία κενή θέση στον κατάλογο Α’ (για την απόκτηση μέσου), εάν καταφέρει να συμφωνήσει με κάποιο άνεργο ποδοσφαιριστή ή πάρει κάποιον δανεικό από ομάδα στην Κύπρο.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή από το Κυπριακό πρωτάθλημα και προσπαθεί να κλείσει την τελευταία της εκκρεμότητα η Ανόρθωση.

Η Κυρία έκανε κρούση στον μέσο του Άρη Μόργκαν Μπράουν ο οποίος έμεινε εκτός καταλόγου της ομάδας της Λεμεσού.
Είναι θετικός και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ομάδα του για να το παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού και αν όλα πάνε καλά ο Άγγλος θα αλλάξει στρατόπεδο για την σεζόν 2024-2025 για να φορέσει την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος.