20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άρχισε πυρ…ο πιστολέρο του ΑΠΟΕΛ.Με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί πέρασε με τριάρα από την Καρμιώτισσα

Άρχισε πυρ…ο πιστολέρο του ΑΠΟΕΛ.Με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί πέρασε με τριάρα από την Καρμιώτισσα

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2024 0 149 Views

Ο…νόμος του «πιστολέρο» ήταν αυτός που…πέρασε στο «Αμμόχωστος». Το ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που πέτυχε και τα δύο τέρματα, επικράτησε της Καρμιώτισσας με 3-0 εκτός έδρας, και οι γαλαζοκίτρινοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη.

Στο α’ μέρος οι γαλαζοκίτρινοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο, πριν το 30’ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Μετά ανέβασαν στροφές κι ο Ελ Αραμπί στο 45+5’ έβαλε την προβολή μετά από γύρισμα του Τσεπάκ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Πριν αυτό, στο 43ο λεπτό, ο Ιωάννης Χριστοδούλου σφύριξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους σε μαρκάρισμα του Μαλόνε στον Μαροκινό στράικερ, ωστόσο…υποβαθμίστηκε σε φάουλ εκτός περιοχής, μετά από έλεγχο του VAR.
Στην επανάληψη, ο Ελ Αραμπί…έβγαλε τα όπλα του και οδήγησε με δύο γκολ σε πέντε λεπτά την ομάδα του στην πρώτη της νίκη. Ο Μαροκινός έγραψε το 1-0 στο 62’ ενώ στο 67’ πέτυχε το 2-0.
Στο 90+7′ ο Σαρφό διαμόρφωσε το τελικό 3-0
 στην ανυπεράσπιστη εστία της Καρμιώτισσας, δίνοντας στο ΑΠΟΕΛ τους πρώτους του τρεις βαθμούς και δείχνοντας αντίδραση μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας.

Καρμιώτισσα (Αυγουστή): Επασί, Αντωνίου (77′ Ντελμίρο), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (71′ Μπάμπα), Νεοφύτου, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς (63′ Πόζο), Σμίλιανιτς, Σίμιτς (77′ Γκραντινάρου), Γιούσης.
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Γέντες, Στογιάνοβιτς, Γκριμπάκιν, Παντελή, Ματθαίου, Βρίκκης. 

ΑΠΟΕΛ (Ντομίνγκες): Μπέλετς, Σούσιτς (59′ Κιντιγιά), Πέτροβιτς, Λαΐφης, Τσεπάκ, Τεχέρα, Αμπάνια (79′ Σαρφό), Ντογκαλά (46′ Πίζι), Δώνης (68′ Κόρμου), Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί (68′ Ντράζιτς).
Στον πάγκο: Περέιρα, Σιπριάνο, Μιρ, Σατσιάς, Καττιρτζής, Πολυκάρπου, Άπια. 

ΣΚΟΡΕΡ: Ελ Αραμπί (62′, 67′), Σαρφό (90+7′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Σίμιτς, Ντελμίρο / Μαρκίνιος, Τεχέρα.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VARΑθανασίου Κυριάκος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας