19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTOMINΓΚΕΖ:Η ομάδα γίνεται καλύτερη έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και θα είναι όλοι έτοιμοι

NTOMINΓΚΕΖ:Η ομάδα γίνεται καλύτερη έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και θα είναι όλοι έτοιμοι

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2024 0 322 Views

Οι δηλώσεις του Χοσέ Ντομίνγκεζ μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πρώτο σχόλιο: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε, αλλά η ομάδα ήταν καλύτερη σε φυσική κατάσταση, είδαμε ήδη κάποιες από τις δυναμικές στις οποίες δουλέψαμε στις προπονήσεις. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, θα κάνουμε ότι μπορούμε με τις προπονήσεις για τη συνέχεια καθώς θα χρειαστούν και αποθεραπεία. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την αυτοπεποίθησή μας και για να το πιστέψουν οι παίκτες για τη συνέχεια. Και αυτοί που ξεκίνησαν και αυτοί που μπήκαν βοήθησαν το σύνολο».

Για τον Πίζι, σχολίασε: «Εμείς τον είδαμε στις προπονήσεις, είναι ένας εγκεφαλικός παίκτης που θα είναι ξεχωριστός. Μπορούσε να παίξει περίπου 15 λεπτά, αλλά λόγω τραυματισμού του Εντονγκαλά του δώσαμε παραπάνω. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη. Όταν είσαι πιο έτοιμος, παίρνεις και πιο σωστές αποφάσεις. Είμαστε χαρούμενοι για όλους».

Για τη φυσική κατάσταση και το πρόγραμμα που έρχεται, ανέφερε: «Η ομάδα αναπτύσσεται. Έχουμε επιλογές. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλους τους παίκτες. Πρέπει να τους χρησιμοποιείς αναλογικά. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές να ανταπεξέλθουμε».

Τέλος, για την ευρωπαϊκή λίστα, απάντησε: «Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα. Ξέρω ότι όλοι οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι. Τους είπα ότι δεν μπορούσα να είμαι δίκαιος.Ήθελα να μειώσω το ρίσκο και να επιλέξω παίκτες που ξέρω τι θα μου δώσουν γιατί δεν είχα χρόνο να τους δω όλους».

-Τα γκολ θα βοηθήσουν τον Ελ Αραμπί αλλά και Σαρφό.

-Θα είναι δύσκολο να παίζουμε κάθε τρεις μέρες αλλά δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι.

-Η ομάδα γίνεται καλύτερη έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές θα είναι όλοι έτοιμοι. Πριν το 2ο γκολ ετοιμαζόμουν να αλλάξω τον Ελ Αραμπί. Πρέπει να διαχειρίζομαι σωστά τους παίκτες για να μην βγαίνουν τραυματισμοί