19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ακάθεκτη η τρομακτική Πάφος FC.Εύκολα και γρήγορα καθάρισε τη Νέα Σαλαμίνα 4-0

Ακάθεκτη η τρομακτική Πάφος FC.Εύκολα και γρήγορα καθάρισε τη Νέα Σαλαμίνα 4-0

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2024 0 100 Views

Η Πάφος FC ήταν για άλλη μια φορά τρομερή αφού… διέλυσε με 4-0 τη Νέα Σαλαμίνα πραγματοποιώντας άλλη μια φοβερή εμφάνιση και συνεχίζει τον ξέφρενο της καλπασμό.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Ντράγκομιρ με προσωπική ενέργεια και στο 36’ ο Ζάιρο με ωραίο τελείωμα διπλασίασε το σκορ. Στο 42’ ο Πέπε «κλείδωσε» τη νίκη από το ημίχρονο αφού με άψογο πλασέ έγραψε το 3-0. Η Νέα Σαλαμίνα αντέδρασε και σε χρόνους καθυστερήσεων κατάφερε να σκοράρει με τον Βέλλιο χωρίς όμως να μετρήσει το γκολ αφού στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο παίκτης που έδωσε την τελική πάσα στον σκόρερ

Αυτό που ήθελε να κάνει η Πάφος το έκανε πολύ εύκολα στο πρώτο μισό του αγώνα και όπως ήταν φυσικό στο ξεκίνημα του δευτέρου μισού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Πάφο και πάλι όμως να είναι πιο επικίνδυνη. Όλα αυτά μέχρι και το 64ο λεπτο όταν ανέλαβε δράση ο Άντερσον που κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 4-0. Στο 70 η Νέα Σαλαμίνα ακούμπησε την μείωση του σκορ αλλά η κεφαλιά του Αζεβέδο σταμάτησε στο δοκάρι.
Η Παφιακή ομάδα είναι πλέον στην 1η θέση μαζί με Άρη και Ομόνοια που είναι οι μοναδικές αλάνθαστες στο πρωτάθλημα με 9 βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην 6η θέση με τρεις βαθμούς.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Μπρούνο (46′ Κορέια), Γκολντάρ, Λούκασεν, Ποντέλο, Ναμ, Ντράγκομιρ (67′ Νατέλ), Πέπε (67′ Σούνιτς), Τάνκοβιτς (82′ Νταλίνια), Τζάτζα, Ζάιρο (46′ Α. Σίλβα)
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Ηλία

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Άντος, Λέουκο (31′ Ντουρμισάι), Ασεβέδο, Μιχαήλ (46′ Τόμοβιτς), Λέζιακς, Μπεχαράνο, Γκεμπελέ (72′ Κατσιαρής), Φράγκος (46′ Μπαχάσα), Παπαγεωργίου (67′ Κουμπαρή), Φερνάντες, Βέλλιος
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Καλανίδης, Σεργίου, Μιγκελίτο, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Βίκτωρος

ΣΚΟΡΕΡ: 8′ Ντράγκομιρ, 36′ Ζάιρο, 42′ Πέπε, 63′ Α. Σίλβα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ναμ/ Φράγκος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3654.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Γιώργος Νικολάου